Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

се шушка дека најк се откажале од трката за главен спонзор догодина ... наводно адидас е главниот конкурент !!!!

Извор?
Јас начекав само кај Филе нешто такво засега..

На Ројтерс има. Ако ги добиеме истите пари со Адидас супер ќе биде.

На Ројтерс има. Ако ги добиеме истите пари со Адидас супер ќе биде.

Демек релевантно е тоа? Искрено јас преферирам Најк пред Адидас. Најк може да промаши некогаш со дизајн, али елеганција е во споредба со Адидас кој форсира едни исти класични дресови со нивниот заштитен знак (трите линии).

Демек релевантно е тоа? Искрено јас преферирам Најк пред Адидас. Најк може да промаши некогаш со дизајн, али елеганција е во споредба со Адидас кој форсира едни исти класични дресови со нивниот заштитен знак (трите линии).
Не, таман работа дека е 100% ама се појави таква статија, ќе видиме што ќе искочи. Секој со својот вкус јасно, не викам дека не се досадни Адидас со тие лентите ама Најк некои години делуваат како да трошат 5 минути на дизајнот на нашиот дрес инаку за таа дри фит технологијата што ја зборев се незаменливи :) За сеопфатен квалитет ако веќе правиме муабет, сите марки треба да се клањаат на Under Armour :)

најк не погодил дизајн од 2002 навака ни еднаш ... од друга страна пак дизајнот на адидас е оргазам !!!! ептен сте деца .. едно време адидас беа многу актуелни на светско ниво така и кај нас ... најдобра спортска опрема што некогаш сум ја имал било адидас и неспоредливо од шитот што го дизајнира најк годиниве наназад !!!! џабе и технологии и се кога опремата што ја дизајнираат е шит невиден и не изгледа убаво.

најк не погодил дизајн од 2002 навака ни еднаш ... од друга страна пак дизајнот на адидас е оргазам !!!! ептен сте деца .. едно време адидас беа многу актуелни на светско ниво така и кај нас ... најдобра спортска опрема што некогаш сум ја имал било адидас и неспоредливо од шитот што го дизајнира најк годиниве наназад !!!!

Вкус е во прашање во секој случај, но досега Најк има погодено неколку одлични дресови токму на Јунајтед. Сезоните 2006/07, 2007/08, 2010/2011, ланските, а не беа нешто лоши и 2005/06. Исто од аспект на дизајн и годинашниве се супер, само што Шевролет како лого е доста дава чуден впечаток, а да беше пример AоN ќе изгледаше фантазија.
Адидас е класика, но Најк се доста иновантивни во споредба со Адидас во изминатиов период.

Последно уредено:
најк не погодил дизајн од 2002 навака ни еднаш ... од друга страна пак дизајнот на адидас е оргазам !!!! ептен сте деца .. едно време адидас беа многу актуелни на светско ниво така и кај нас ... најдобра спортска опрема што некогаш сум ја имал било адидас и неспоредливо од шитот што го дизајнира најк годиниве наназад !!!! џабе и технологии и се кога опремата што ја дизајнираат е шит невиден и не изгледа убаво.

Сигурно и овој не ти беше погоден? :)

Sports+Pictures+Week+2008+February+4+avEda_2XSD7m.jpg

Сигурно и овој не ти беше погоден? :)

Прегледај го приврзокот 97123
1999Home.jpg

ова е врвот ... дрес над дресовите !!!!
тој дрес што го посочи може и една слика од напред да пуштиш па да правиме муабет !!!!

На Робо, Инс генерацијата има добар дрес носено кога бевме со Адидас

ofs120590uc-product.jpg

IMG_2963.JPG
[DOUBLEPOST=1404773396][/DOUBLEPOST]Louis van Gaal orders evening training for Manchester United stars on second day of pre-season

LvG orders double sessions (inc evening). Players can sleep at Carrington in afternoon, Chris Wheeler reports

:vozbud: :pos: па пак нека се заебаваат наредна сезона со лежење по терен

Последно уредено:
^^ Постов морав да ти го дислајкнам па пак да го лајкнам за надополната :cuc::drk::cuc::drk::cuc:

Како тоа од 2002 не погодил дрес Најк а претходно беше Умбро?
Иначе ако ова не се добри дресови тогаш јас поима немам од вкус и дизајн.

Сезона 2005/06
50794d1269810814-dan-gjtanks-kit-request-thread-man-utd.jpg

Сезона 2006/07
06-08%2520man%2520utd%2520home.gif

Сезона 2009/10

993_thumbzoom.jpg

Сезона 2010/11
manchester-united-home-shirt-2010-2011.jpg

Последниов дефинитивно ми е најубав. Го гледаш и свршуваш. :love:

Скоро сите имаат дупли тренинзи кога ќе почнат со подготовки...
Да, така и пишува и во статијата ама според еден камерман од MUTV ова ќе продолжи да важи и во сезоната за некои послаби играчи на тое поле во тимот, како Чичарито, Јанг, Флечер, Клеверли како и Руни кој се враќа подебел за некое кило секоја пред сезона... Сигурно нема Валенсија да има ваков третман :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom