Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако не чинат двајцата, сигурно имаш на ум некој подобри двајца од нив (Снајдер и Бејнс)? :)
Да имам, Коентрао, кевин с., коке?, тој црниот Фелаини, херера,...

Да се пријавам јас, двајцата не чинат!

Грешка си и двајцата се искусни и докажани играчи Бејнс во Премиер лигата, а Снајдер во секое натправарување во кое е играл и доколку ги земеме сигурен сум дека би биле големи засилувања.

Грешка си и двајцата се искусни и докажани играчи Бејнс во Премиер лигата, а Снајдер во секое натправарување во кое е играл и доколку ги земе сигурен сум дека би биле големи засилувања.
Е тоа да, се согласувам дека имаат искуство, Снајдер каде каде повеќе од Бејнс, но сметам дека Бејнс нема да допринесе многу кај нас, адаптацијата ке трае долго + нема лш искуство а е на 30 години. Ако го даваат за 10-11 милиони може да го земат,но се повеќе од ова е лупање со глава во ѕид(и за двајцата важи)

Е тоа да, се согласувам дека имаат искуство, Снајдер каде каде повеќе од Бејнс, но сметам дека Бејнс нема да допринесе многу кај нас, адаптацијата ке трае долго + нема лш искуство а е на 30 години. Ако го даваат за 10-11 милиони може да го земат,но се повеќе од ова е лупање со глава во ѕид(и за двајцата важи)

Па да не би требало да чинат повеќе од 10-12 милиони, а и се пореални трансфер цели барем во зимскиот преоден рок зошто не верувам никој од нив да го капушти моменталнио клуб.

А зошто ги споредуваш Снајдер и Бејнс меѓусебно, ти рече двајца не чинат.
Како тебе би ти наштетило тоа што Јунајтед би платил малку повисока сума од таа реалната (ти што си ја зацртал како реална)?

како не ви е мака бе....

Се најавив само за да ти мавнам лајк на постов, и притоа сите да видат колкаво значење има. Ај позз сеа, до наредна прилика.

А зошто ги споредуваш Снајдер и Бејнс меѓусебно, ти рече двајца не чинат.
Како тебе би ти наштетило тоа што Јунајтед би платил малку повисока сума од таа реалната (ти што си ја зацртал како реална)?
Па ти ме праша за двајцата и така ти одговорив, и да стојам на изјавата дека не чинат за кај нас. Ја би повеќе да се врати ник кај нас зимово и да се чека до летоска да се купи асален мидфилдер и лев бек. Толку од мене за ова

Џонс повторно во тимот на колото :).
1011666_623871734341253_1685441162_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom