Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

9partydevils.jpg

:pipi:

Ова поклонче-бонбонче црвено го носи накај мене томче изгледа:свиркам::свиркам::свиркам:

А зошто момчево не смени фризура со Ремзи антипатични ми се.

нај јака женска има Томче наш голем маж...а и на лидегард е добра..ахх како не станав фудбалер ...

Toмица ни Џ од џентлменство.

Сите други сопругите под рака, овој тера со рацете у џеб...:pos:

Не не :D Истрошена роба е веќе, и многу често се повредува..
Пред 2 сезони чим не дојде нема никад

Има уште 2 добри сезони во него, веруј. Во добар тим Снајдер е од непроценливо значење. Башка сега мислам дека и цената не му е толку висока како пред 2-3 сезони додека беше во Интер.

Велбек нема повреда и ќе може да игра против Хал, исто и Видиќ ќе се врати. Ако не изненади Мојс и со Керик ќе биде добро додека Робин ако се врати ќе мора да го седне прво Дени на клупа.

1512426_602283723154797_1775960619_n.jpg

Еве го на тренинг. :vozbud:

Флечер колку е минијатурен за ралзика од другите :D
Дај нека го стават на повеќе работа во теретана..
КЕРИК мајсторе :D
А и Гигс исто така нема играно од дамна.. Во четврток очекувам да е стартер

Арен си беше Флеч, со физичката конституција, пред да го закачи болеста.
btw, искочи тоа интервјуто на Јанузај во јавност?

Како добро би му дошол Снајдер на Јунајтед...

Фудбалерот на турски Галатасарај, холандскиот репрезентативец Весли Снајдер тврди дека сега за сега не добил никакви понуди за трансфер...

Во последниов период во Англија на големо се шпекулираше за иднината на Снајдер, односно холанѓанецот беше поврзуван со трансфер во Манчестер Јунајтед. Сепак поранешниот фудбалер на Ајакс, Реал Мадрид и Интер вели дека не добил никакви понуди за трансфер.

,,Никој не знае подобро од мене, така да, во овој момент навистина не сум добил никакви понуди'', изјави 29-годишниот Снајдер и додаде:

,,Секој преоден рок се појавуваат гласини за мојата иднина, па се радувам кога ќе заврши преодниот рок затоа што тогаш сите престануваат да зборуваат за мојата иднина. Задоволен сум во Галатасарај, посебно ги сакам нашите навивачи и во моментов не размислувам за заминување'', порача Весли Снајдер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom