Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А шо е проблемов со публикава? Губиме, водиме на 5мин. пред крај пола стадион се празни. До студот е, или ..?

Руни го вратија назад, и Велбек почна голови да дава, Јанг почна голови да дава, Клеверли се подобри и постигна гол... Шта речи коју поруку послати, работава.

Ама јас мислам сепак ако заминише Руни летоска како што ја нареди САФ, ќе бевме први сега.:rolleyes:

Не ми се верува дека доживеав јанза да ме јаде, за тоа дали Велбек сериозно се повредил, или не .. :confused:
tumblr_m7s4bqu77S1rq5xyjo1_250.gif

Изданието денес беше едно од подобрите сезонава, посебно во првите 45 мин. ИСКРЕНО:D се надевам дека Велбек е океј, бидејќи очито шемата со него во фор, а Руни позади - is working.
Замерка имам само за Валенсија - денес беше најслаб од сите и делуваше ептен нефокусирано. И така следува сега густ распоред во кој што играчите ќе мора повеќе да се ротираат, плус ЛАВ не е нај нај, па оттука и Мојс треба на Нани/Заха да им даде некоја минута повеќе по десната страна. Другите сите добри.(y)

ПС - Голчината на Аднан !! :cuc::cenzura:

Toa e toa, bravos.
Promena vo 4-5-1 formacija se gleda razlikata.
I duplo dodavanja, i Rooney po slobooden, dobri rotacii... Super.

Клеверли како си ја подигна формата поседните 3 натпревари (y), денес немаше лош пас ама и за разлика од претходните натпревари сезонава сега неговите пасови се пофанзивни не до играчот покрај него (y) само така нека продолжи.
Tom Cleverley didn't misplace a pass in the second half, finishing the game with a 98% pass completion rate (54/55).
BcBlLf2CMAEl-LS.png:large

Руни пак ако земе да плаче ќе биде лошо. Колку сме помоќни кога игра поповлечено тоа е неверојатно. А знаеме оти сака да руши рекорди. :) Но не смее да си оди во никој случај, оти моментално ни е убедливо најдобар играч. Ваљда ќе му текне дека моментално најдобро за тимот е да игра таму, бар додека најдеме салам плеј. Што е можно да биде и уште во Јануари. :)

ама и Сколс од таа позиција си прцаше голчиња, смешни му се на Руни изговорите кога се лути за такви работи. Она е најубавата позиција за еден фудбалер барем според мене, 80 посто од времето си вклучен во играта, не знам, не сфаќам...

Иначе тој новинарот против Стоук што ја испеа единаеската е баниран од Керингтон. Исто така еден новинар од ББЦ вика дека на 1 јануари ќе сме понуделе триесет милиони за Коке, ќе видиме колку е вистина ова.

Ај ако може линкче у пп од утакмицава, бев у новогодишен шопинг па фатив само 10 мин од утакмицата :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom