Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

баш оваа формација ја играше ферги во 2007/08 со роналдо тевез руни и ротација меѓу нани и гигс.Оваа формација мислам дека ќе најфункционална сега, освен што руни не ја игра истата игра од 08'.
Ова е многу офанзивна формација за мојсије,али може да се проба против ‘‘‘‘‘‘‘послабиве‘‘‘‘‘ екипи сеа, па ако биде биде. Башка е идеална за Руни/Кагава пошо всушност играат како напаѓачи..
Еванс место Рио и Клеверли место Фелаини би биле мојте идеални 11 за сезонава.

Да добра би била и таа ротација. Рио беше преморен веќе послединиве утакмици и затоа беше толку слаб.

Али и каков промашај имаше пред голов.. :pos:

Море он требаше 5 гола да има али ајде.
Многу ми праи мерак Ник ,нека поседи во виган сеа малце,па догодина пак некаде нека иде и после ке растура кај нас.

Ма можеше и хеД трик да има Ник, ама, тоа пред вториот гол негов, беше промашување а ла Ван Перси вс Леверкузен..

Ма можеше и хеД трик да има Ник, ама, тоа пред вториот гол негов, беше промашување а ла Ван Перси вс Леверкузен..

како и да е влезе во историјата на виган како првиот играч што постигнал гол во европско натпреварување:icon_lol:

Пауел ти е Фил Џонс од офанзивниот дел од екипата, сегде го ставаш, сегде пасува. Уште еден играч за кој ми е мило што го здрпавме навреме.
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 23:52 ---

Да го постирам пак мојот омилен негов гол, Фергусон рече дека среќа што ни бил договорен пред плејофот, Венгер и Ди Матео истрчале со понуди по финалето.

Немаме апдејт на неговиот Твитер дали му се расипала пак корсата по милионити пат :icon_lol: со самото тоа што вози корса на старо се гледа за какво дете се работи :) Многу беше интересен кога кажа дека многу повеќе се заморил на првиот тренинг бркајќи го Сколс отколку во цела кариера во Кру :ROFLMAO:

Пауел ти е Фил Џонс од офанзивниот дел од екипата, сегде го ставаш, сегде пасува. Уште еден играч за кој ми е мило што го здрпавме навреме.

За 4-5години составче
----------------ДДГ--------------
Рафа---Еванс---Џонс----Алекс
-------------Клеверли--------------
Заха---Ник----Џеси-----Аднан
----------------Вил Кин----------------

:drk:

Знам може и Вермиљ и Варела и Анџело и другиот Кин и многу се:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::love::love:

За 4-5години составче
----------------ДДГ--------------
Рафа---Еванс---Џонс----Алекс
-------------Клеверли--------------
Заха---Ник----Џеси-----Аднан
----------------Вил Кин----------------

:drk:

Знам може и Вермиљ и Варела и Анџело и другиот Кин и многу се:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::love::love:

A Гигс ?

b0230.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom