Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас го видов само второто полувреме и шта речи ,не штима бе и не штима. Не можеш ти при кагава &Чича&нани на клупа да го ставаш гигси во игра,па уште во средина. Требаше и мораше кагава да стартува денес ,ке играше позади РВП и ке додаваше или ке дадеше некој гол. После тоа ако не штима така извади го кагава тури го фелаини иако е дрво и се покажува дека не е ‘‘играч за големи клубови‘‘ , направи некоја рокада со Чича и сл. Мислам мајка ми да ја ставев за менаџер ке знаеше дека не чини составот. И СО КОЈ ПАМЕТ ПРАВИШ ЗАМЕНА У 92МИН????????? Каде е таа желба за победа која беше врежана во играчите?
Ајде има фора уште малку па после тоа идам фулл дефкон

Но има и полошо
Bayernfans.gif

:drk::drk::drk::drk::drk:

*под полошо мислам :Ако ние игравме со баерн ке беше 15:0

No player on the pitch was dispossessed more times than Fellaini (five) and coupled with the eight fouls he conceded, it seems the Belgian must learn to adapt to Champions League football. ;)
Ова е вака само за некој што не ја гледал утакмицата, објасни Бастерд, судијата беше дебитант му се тресеа шорцевите од трема, плус експертов што го пишал ова излеа бил у вц кога асистираше Фелаини.

Не правеше Мојс измени зошто на такви терени во Русија, Украина, доста е и нерешено, Фергусон школа, гет оувер ит.

Ова е вака само за некој што не ја гледал утакмицата, објасни Бастерд, судијата беше дебитант му се тресеа шорцевите од трема, плус експертов што го пишал ова излеа бил у вц кога асистираше Фелаини.

Не правеше Мојс измени зошто на такви терени во Русија, Украина, доста е и нерешено, Фергусон школа, гет оувер ит.

Статистика...., за статистика не треба да ја гледаш утакмицата, dispossesed не е битно дали си ја гледал или не. Факт е дека Флеаини мора да се подобри ако сака да остане во топ клуб. Солиден играч е ама пасингот му е некако у минус у стил дека не е константен и греши. Уште во Евертон беше евидентно тоа па затоа го поместија на позиција позади напаѓачот. Има потенцијал ама ако продолжи со ваква игра брзо ќе си седна на клупа.

Статистика...., за статистика не треба да ја гледаш утакмицата, dispossesed не е битно дали си ја гледал или не. Факт е дека Флеаини мора да се подобри ако сака да остане во топ клуб. Солиден играч е ама пасингот му е некако у минус у стил дека не е константен и греши. Уште во Евертон беше евидентно тоа па затоа го поместија на позиција позади напаѓачот. Има потенцијал ама ако продолжи со ваква игра брзо ќе си седна на клупа.
за фаулите праев муабет, за изгубениве топки во ред си е. Одамна трубам дека треба да си ја крене играта, лактањето негово само во ПЛ може да помине. :) но ајде, немаше пред сезона со нас, му треба може време да се вклопи во средината.

Тренерот на Виган Owen Coyles со пофални зборови за Nick Powell.
Изјавил дека ги има сите квалитети да иде по постапките на Стариџ и Вилшаер кога ги тренирал во Болтон.
"There is more to come from him and I am determined to get more out of him" (y)
п.с ке биде стартер како напаѓач вечер против Марибор.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...well-wanted-Owen-Coyles-England-graduate.html

Тренерот на Виган Owen Coyles со пофални зборови за Nick Powell.
Изјавил дека ги има сите квалитети да иде по постапките на Стариџ и Вилшаер кога ги тренирал во Болтон.
"There is more to come from him and I am determined to get more out of him" (y)
п.с ке биде стартер како напаѓач вечер против Марибор.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...well-wanted-Owen-Coyles-England-graduate.html

Ник заедно со Вил Хјуз од Дерби Каутри и Баркли се најталентирани англиски играчи од срединта на теренот и јас од следнта сезона очекувам да добива минутажа кај нас нешто слично како Јунзај оваа сезона, а и баш добро е што го пративме во Виган кај Овен Којл зошто освен минутажата во Чемпионшип ќе добие и шанса и во Европа Лига и така ќе добие и искуство и во Европа.

На ФБ ја начекав формацијава,и прашуваа дали е оваа најдобрата можна формација за сезонава?
За мене да.Оваа и елката,ако не грешам ова е дијамантот.
Team+of+the+year.jpg

Ник пауел гооолл
--- надополнето: 3 октомври 2013 во 21:31 ---
acestream://6b5c073b86fb29ffc73f47231f30068d223a4d3d

На ФБ ја начекав формацијава,и прашуваа дали е оваа најдобрата можна формација за сезонава?
Team+of+the+year.jpg

баш оваа формација ја играше ферги во 2007/08 со роналдо тевез руни и ротација меѓу нани и гигс.Оваа формација мислам дека ќе најфункционална сега, освен што руни не ја игра истата игра од 08'.

Битно е. Статистиката е тешко срање. Ако земеш во предвид дека Фелаини имаше задача да ја изнесува топката од среден ред кон напад и беше единствениот што имаше повеќе од два допири пред да додаде, тоа dispossesed и не е толку лошо, за играч кој никогаш не бил сметан за страшен техничар. Фелаини ќе биде многу критикуван до јануари, затоа што нов играч, а Јунајтед не игра баш најдобро.

Team+of+the+year.jpg
Еванс место Рио и Клеверли место Фелаини би биле мојте идеални 11 за сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom