Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не се толку лоши резултати, колку што е играта !!!! Резултатите биле такви и други години во првите кола, но срамота е ваква игра ..... Се браниме против било и кого да играме, не претискаат сите во сопствените 20 метри, па дај бре .....

И што е најжално ништо не се подобрува од натпревар во натпревар, си тераме со исто ... Ако планираат цела година да се браниме, со кого и да играме, каде и да играме, алал нека им е.

Од вакво гостување, при вакви услови временски пред се 1 бод е топ, но играта е лоша и тоа ме загрижува многу. Се надевам дека Мојс ќе се разбуди полека од еуфоријата која ја има околу него зошто ми гледа малку загубено и како да го нема тој осет за замена во кој временски период да ја направи. Се надевам дека за скоро ќе ни дојдат подобри времиња.

Koга последен пат направивме акција по која дадовме гол?

Тоа е прашањето што треба да си го постави стручниот ни штаб...
Дадовме гол по невиден кикс на Шахтјор...

Јас ова го прашувам од.....дамна.

Инаку се надевам дека Кагава у наскоро можно време ќе си замина од овде.да имаш ваков играч и да дреме на клупа,е стварно греота,Кагава оди си за твое добро:(.

Kaj ми се погоди Sky sports 4 eден линк, коментаторот на 5 минути абе кое фалење го тупи Дејвид Мојс мора да биде задоволен од прикажаното. Резултатот е солиден денес, ама толку беше тапа играта, шо и не се нервирав кога ќе ми закочеше стримот.

Коа гледаш дека не иде пробај смени нешто, не само на оваа утакмица општо зборам. Една утакмица Руни нека игра напад со Кагава позади него, друга РВП.
Пишав и пред некој ден, ако наредат уште 2-3 порази до полусезоната и сме 10ти на табела, очигледно дека не штима. Батали Гери Невил што рекол дека Мојс има 3-4 сезони без разлика на се. До 1ви декември не смее да помисли да киксне (Сандерленд гости, Саутемптон дома, Стоук дома, Фулам гости, Арсенал дома, Кардиф гости), а не да ми изјавува тимот не бил квалитетен. Седмата е со Тотенхем у гости. Тоа Карлинг или како и да се викаше и да отпадне сеедно и наредните 2 со Сосиедад пожелно е да се добијат, за да не се тресиме дома со Шахтјор и Леверкузен таму на крај.
Не сме Челзи со менаџерите, али МОРА значително подобрување.

Ке биде интересно ако почнат Руни, Ван Перси, Кагава да се прашуваат во способностите на Мојс да го води Манчестер...

за да има резултати треба да видиме подобрување, ноооо нели идеме од лошо кон бетер. али арно викаш 2 шута кон гол и едвај поминато пола терен второ полувреме не е лошо против шахтјор , екипа која лани си ги шитна сите добри фудбалери, и моментално има иста вредност како фк вардар.
Заради ова викам:
На официјалната страна:
Moyes: Results will come

ова е ок све, супер, само малу ме плаши, а ме плаши зашто кога ќе ми текне еднаш стоеше (може не исто ама у тој стил):

Moyes: Трансферс вил кам...:eek:
Гет ит?

Ке биде интересно ако почнат Руни, Ван Перси, Кагава да се прашуваат во способностите на Мојс да го води Манчестер...

Руни додека добива задача на втор напаѓач ќе биде среќен. Перси нема право да изразува нелојалност кон било кој друг, после тоа што го направи со заминувањето од Арсенал. Кагава реално е небитен. Само пласман надвор од топ4 би му ја занишал фотељата на Мојс.

No player on the pitch was dispossessed more times than Fellaini (five) and coupled with the eight fouls he conceded, it seems the Belgian must learn to adapt to Champions League football. ;)

Ајде што мислите које дечково,односно на млади
1383514_447983318643562_1860489879_n.jpg
години.

No player on the pitch was dispossessed more times than Fellaini (five) and coupled with the eight fouls he conceded, it seems the Belgian must learn to adapt to Champions League football. ;)

Од 8 фаули, бар 4 беа затоа што судијата беше слеп. Ако сме до крај реални, беше слеп и на сметка на Шахтар на неколку пати.

Ако се осудат вака да играат и викендот, подобро и да не играат.... Нека свати човекот дека ова не е Евертон, со Јунајтед секаде се оди на победа, СЕКАДЕ !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom