Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

туу читаајќи го фан клубов уште малце и ќе почнам да мислам дека молдер и скали снимаат нова епизода од х фајлс. цело време се филмате за некој завери за тајни договори за скриени пораки .... ауствари на крај испаѓа дека ед е уствари некој безрбетник кој не може да потпише фудбалер па макар играл и за вардар .

Никој не кажа што е со Валенсија а и никој не праша за него. Не се знае дали е жив...

Само јас мислам ли дека Јанг ќе се изнаигра сезонава и ќе биде еден од клучните играчи? :)

Никој не кажа што е со Валенсија а и никој не праша за него. Не се знае дали е жив...

Само јас мислам ли дека Јанг ќе се изнаигра сезонава и ќе биде еден од клучните играчи? :)

No one puts baby in the corner...

PA_SOCCER-JPN_Man-Utd-15_6552520.jpg

Од сите играчи што ги имаме, некако, најкриво ми е за Чича и за Нани...

Првиот, што секоја шанса што ке ја добие, ја користи максимално, но ете, му се случи да има 2-ца играчи кои имаа енормно добри сезони, и мораше на клупа...
Нани, кој мака мачи да сврзе неколку добри утакмици, а има огромен потенцијал во него... Неискористен, според мене...

Хидинк си поднесе оставка од Анжи, сега Рене ќе си касне од дебелото месо. Ако го назначат за главен тренер го молам да испрати понуда за Руни.

Хидинк си поднесе оставка од Анжи, сега Рене ќе си касне од дебелото месо. Ако го назначат за главен тренер го молам да испрати понуда за Руни.
Назначен е Рене за нов менаџер на Анжи :)

Изгледа Барса и вторава понуда ја одбија, ви кажав на третата ќе паднат.. :D

Изгледа Барса и вторава понуда ја одбија, ви кажав на третата ќе паднат.. :D
Третата понуда ќе е 35 милиони + Мојс. А Мојс ќе не води преку Скајп додека не го кикнат од таму. Problem solved.

Богами, ако си оди Руни сигурно, дај им го на Анжи и за 30 милиони и чао пријатно. Нормално, ако секако заминува. Не сакам да го гледам како им помага на Челзи во трката за титулата со нас.

изгледа во барса ќе иде хидинк ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom