Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Тоа е клучното Ставре, Руни последен пат беше полна форма во 2010 против Милан :)

ОК, но тоа не е болка за умирање. Што се однесува до кондицијата и килажата, тоа за месец дена се доведува во ред. Јас цело време мислам дека Руни сака да си оди само заради Мојс. Да дојдеше било кој друг менаџер, Руни сигурно ќе останеше.

ОК, но тоа не е болка за умирање. Што се однесува до кондивијата и килажата, тоа за месец дена се доведува во ред. Јас цело време мислам дека Руни сака да си оди само заради Мојс. Да дојдеше било кој друг менџер, Руни сигурно ќе останеше.

Бараше да си оди од Ферги пред крај на сезона уште пред да ја најави пензијата стариот.

Бараше да си оди од Ферги пред крај на сезона уште пред да ја најави пензијата стариот.

Не знам за ова, но и да било така, јас мислам дека одамна веќе се знаеше дека Мојс ќе биде нов менаџер на Манчестер. Иако беше изненадување за другите, веројатно во клубот тоа веќе се знаеше.

Не знам за ова, но и да било така, јас мислам дека одамна веќе се знаеше дека Мојс ќе биде нов менаџер на Манчестер. Иако беше изненадување за другите, веројатно во клубот тоа веќе се знаеше.

Освен Гил, Чарлтон и Ферги не мислам дека некој знаел повеќе за одлуката на Ферги да го назначи Мојс, ама ете и тој да е причината тогаш нека излезе еднаш како маж и нека каже луѓе сакам да си одам од клубов, не мора ни причина да наведува, а не заедно со менаџерот да не прават сите будали. Ваквите препукувања на што личат, само другите од страна да ни пукаат сеир.

ОК, но тоа не е болка за умирање. Што се однесува до кондицијата и килажата, тоа за месец дена се доведува во ред. Јас цело време мислам дека Руни сака да си оди само заради Мојс. Да дојдеше било кој друг менаџер, Руни сигурно ќе останеше.
се средува ама ај еве, нека ја среди. :) долги години е overweight, дури и еден екс тренер го искритикува дека не се замарал порано со фитнесот. Ама порано беа тука Руд, Тевез, Рони, Саха, можеше да се пришлепа. А сега кога паѓа товарот од неговата генерација друго е :)

Јас ке си гризнам од газот и ке си кажам дека не е време да си иде руни,не после сево ова со трансфер булшитот кој ни се одвива.

Јас ке си гризнам од газот и ке си кажам дека не е време да си иде руни,не после сево ова со трансфер булшитот кој ни се одвива.

Точно!
Со кој памет викаат "нека си иде", кога нема абер да дојде никој ниту со приближен квалитет на тој од Руни?
Демек ги имаме одвишок, па Руни мање више, и за Нани коај беше муабетот дека треба да иде за дај шта даш... и ќе останеме со Аднан и Заха у прв тим?

Де бе, шо се секираш? Го имаме Јанузај. Јанузај е подобар од Руни.:rolleyes:

Тој барем нема проблем со килажата.:icon_lol:

леле луѓе сме го купиле Величе Шумуликовски .. официјално за 3 милиони евра на 4 годишен договор. Само не ја ширете информацијава да не ја пренесат македонскиве медиуми !!!

2nqbrcn.jpg

Па едноставно е де, што се буните и вие сега. Нели сакаше квалитетни фудбалери е сега тој квалитетниот испадна поквалитетен од него во однос на голови, 30 ги стегна и ќе игра во прв тим. Нека вежба повеќе Руни и нека го седне „квалитетниот“ што го бараше.

Мојс рекол дека ќе му е замена на РвП, oh noes, се навредил Руни. САФ кога кажа дека Јорк е во лоша форма и шетањето навечер нема да го однесе подалеку од 20 минути по натпревар, стегна хет трик против Арсенал да го разубеди а не викна SSN репортери да се жали.
стално го напаѓаш со тоа што барал поквалитетни засилувања а сеа не му држи гзот и слично, ок у право си али не мислиш дека сите треба да му заблагодариме за тоа?
затоа што донесувањето на квалитетни фудбалери е у интерес на сите а не само на Руни?
и да го подржувам и годинава да побара такво нешто, особено за у сред ред.
очигледно треба некој да ги натера со сила :)

Не сте ли помислиле дека сите овие шпекулации околу Руни се параван за ситуацијата со нани да не му вршат притисок и да го продолжи договорот и плус да го натераат руни да се испоти малце?

стално го напаѓаш со тоа што барал поквалитетни засилувања а сеа не му држи гзот и слично, ок у право си али не мислиш дека сите треба да му заблагодариме за тоа?
затоа што донесувањето на квалитетни фудбалери е у интерес на сите а не само на Руни?
и да го подржувам и годинава да побара такво нешто, особено за у сред ред.
очигледно треба некој да ги натера со сила :)
Сите сакаат квалитетни засилувања ама тоа си носи и последици по самите себеси, јас го сфаќам тоа, ко што гледам и другите фудбалери во тимот го сфаќаат тоа. И значи по милионити пат, да, преблагодарни сме му сите, немаше фан на Манчестер што сакаше ова вака да испадне, фала му за секој гол, ама што е многу, многу е. Изгледа ќе треба ziak92 пак да си го цитира постот.

значи по милионити пат, да, преблагодарни сме му сите, немаше фан на Манчестер што сакаше ова вака да испадне, фала му за секој гол, ама што е многу, многу е. Изгледа ќе треба ziak92 пак да си го цитира постот.
алооо не зборев за головите и индивидуалните постигнувања на Руни ц.ц.ц.ц. ај прочитај го пак мојот пост :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom