Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

САФ најверојатно на крај на јули почеток на август ке иде на операција ,ке го менува кукот најверојатно.Можно е да го пропушти почетокот на сезона и комјунити шилдот
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...miss-beginning-of-Man-Utds-title-defence.html

За со челзи вика ке иде со полн состав и на победа се рабира ,знаете колку сака да го нервира тхефатспанишвејтер САФ ,го р‘чнал за ЦВ-то ,...,мада мислам пак нерешено ке биде

За трансфери вика еден двајца сигурно ке купел,повеќе не пошо ке му се стварала гужва :icon_lol:

“We have no plans to sell anyone

“That’s a fact. There is no need for us to sell anyone. Nani played last week at Arsenal and he did well.

“When he is in form there are very few better than him. So I think we will bring him back in pre-season training and he will be all right.” - SAF

Видете за Нани што вика, многу сакам да остане. Ако си отиде Нани верувајте дека ќе треба да земеме две крила. Нека не изненади за мечот со Свонси со нов 4 годишен договор. :love:

Утре Нани прв состав со Чичарито, го обожаваат Луиз двајцата.

Шо е муабетов дека Ферги ќе идел на операција крај на јули?

Шо е муабетов дека Ферги ќе идел на операција крај на јули?
Да, операција на колкот. Може му рекол на Валенсија ќе го клоца после секоја лоша партија и еве до што дошло. :ROFLMAO:
--- надополнето: 4 мај 2013 во 15:54 ---
Разговор со навивач на Челзи во пресрет на утрешното дерби. Фанот е dragonsky од форумов. :)

Да, операција на колкот. Може му рекол на Валенсија ќе го клоца после секоја лоша партија и еве до што дошло. :ROFLMAO:
Разговор со навивач на Челзи во пресрет на утрешното дерби. Фанот е dragonsky од форумов. :)
Драгонски знаел да биде озбилен? :eek:

РвП нема да ја земе 9, ќе продужи со 20. Вели дека нема да е тоа фер за фановите кои купиле дрес од него.

РвП нема да ја земе 9, ќе продужи со 20. Вели дека нема да е тоа фер за фановите кои купиле дрес од него.
Валенсија може комотно да си ја врати 25ката зошто не знам која будала ќе земе 7ца од него.

“Иако Јуве го бара, Нани останува на Олд Трафорд. Ги знаеме неговите квалитети, односно дека кога тој е во најдобра форма, тој е еден од најдобрите крила во светот. Тој ќе биде дел од летната турнеја на Манчестер Јунајтед и ќе си ја врати формата која што ја имаше“, - Фергусон.

Замисли истово да го рекол за јогурто :D:D
У количка ке се тркалаше

Замисли истово да го рекол за јогурто :D:D
У количка ке се тркалаше
на ryan giggs му се допаѓа ова :D
p.s. ништо чудно ова да е вистина, го нема јогурто, повреден е !!!

Следно: Интервју со @Ryan Giggs и сите прашања поврзани со Велбек. :D

944910_588853794471823_1753519063_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom