Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Ондак ако знаеш, кој курац ме прашуваш?Не намаш потреба, јасно ми е за тој што ќе освои ЛШ си купуваш дрес и си пишуваш на статус We are the champions!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ондак ако знаеш, кој курац ме прашуваш?Не намаш потреба, јасно ми е за тој што ќе освои ЛШ си купуваш дрес и си пишуваш на статус We are the champions!!!!!!
We're Man United we do what we want!!!!!!Ондак ако знаеш, кој курац ме прашуваш?
Ај иди сунчај ги забите надвор на сонцетоWe're Man United we do what we want!!!!!!
Не знам кој е периодот во кој следиш фудбал, но штом досега не си научил, оди гледај крикет.Опаа, ти ќе да си некој скаут?
Ќе ме научиш како да препознавам талент?
Ти кај осозна дека Дени е талент? Прочита изјава?
Не е све во талентот. Знаеш колку такви таленти како него имаат пропаднато?
Па конкретно Јунајтед почнав да го следам откако Перси потпиша.Не знам кој е периодот во кој следиш фудбал, но штом досега не си научил, оди гледај крикет.
Па конкретно Јунајтед почнав да го следам откако Перси потпиша.
Ѓоше брату, ај иди види дали сум кај тебе у спална
Не сакам да те разочарам ама нема надеж за тебе...за жалПа конкретно Јунајтед почнав да го следам откако Перси потпиша.
Друго нешто те занима?
Имам уште надеж дека ќе научам, затоа побарав помош од тебе.
Ѓоше брату, ај иди види дали сум кај тебе у спална![]()
Дoбро е ова признание за самодовербата на Давидhttp://www.manutd.com/en/News-And-F...21E&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
ДАвид е мен оф д меч против Фулам,за малку го победи Руни
Man of the Match results:
David De Gea: 44%
Wayne Rooney: 38%
Jonny Evans: 9%
Nani: 5%
Rio Ferdinand: 4%