Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не намаш потреба, јасно ми е за тој што ќе освои ЛШ си купуваш дрес и си пишуваш на статус We are the champions!!!!!!
Ондак ако знаеш, кој курац ме прашуваш?

Опаа, ти ќе да си некој скаут?
Ќе ме научиш како да препознавам талент?

Ти кај осозна дека Дени е талент? Прочита изјава?

Не е све во талентот. Знаеш колку такви таленти како него имаат пропаднато?
Не знам кој е периодот во кој следиш фудбал, но штом досега не си научил, оди гледај крикет.

Не знам кој е периодот во кој следиш фудбал, но штом досега не си научил, оди гледај крикет.
Па конкретно Јунајтед почнав да го следам откако Перси потпиша.
Друго нешто те занима?

Имам уште надеж дека ќе научам, затоа побарав помош од тебе.

Па конкретно Јунајтед почнав да го следам откако Перси потпиша.
Друго нешто те занима?

Имам уште надеж дека ќе научам, затоа побарав помош од тебе.
Не сакам да те разочарам ама нема надеж за тебе...за жал

Ѓоше брату, ај иди види дали сум кај тебе у спална ;)
Imp_facepalm2.jpg

Бебе играч на мечот бил за Рио Аве против Спортинг Лисабон, иако не постигнал гол тој одиграл значајна улога во нивната победа од 2 - 1. Македа го имал дебито за Штудгарт но сепак загубиле, Фабио повторно редовен за КПР но поради повреда теренот го напуштил при крајот на мечот.

"I feel like I helped the team," he told Record afterwards. "But everyone was important. I feel important here because I can play regularly. I hope to keep in shape, keep helping Rio Ave until the end of the season and return to Manchester United, which is my club."

Игра редовно на позајмица, сите мечеви ги изигра досега за Рио Аве постигна и еден гол да се надеваме дека уште ќе даде и ќе добие вакви признанија како ова погоре за играч на мечот па после на лето Ферги ќе одлучи што со него.

Добро е што Керик и Џонс нема да играат за Англија, но Заха и Амос ќе имаме можност утре да ги гледаме, од 20.30 на Спорт Клуб ќе има пренос од мечот Англија и Шведска.

Не ми се ни чита ни отвара фан клубови од толку глупости изнапишани, до пред некој ден топ беше сега.....:гомце:

Не знам за вас али мене уште по завршетокот од мечот со Фулам само едно нешто ми е во глава, Реал Мадрид. Мечот го чекам ко да завсиси живот од него, се тресам коа ќе помислам на мечот ваква еуфорија и адреналин одамна не сум осетил а за сето тоа допринесе и царот aditya_reds.

534811_528292667210741_1175215598_n.jpg

Шефови.

http://www.manutd.com/en/News-And-F...21E&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

ДАвид е мен оф д меч против Фулам :vozbud::vozbud:,за малку го победи Руни

Man of the Match results:

David De Gea: 44%
Wayne Rooney: 38%
Jonny Evans: 9%
Nani: 5%
Rio Ferdinand: 4%
Дoбро е ова признание за самодовербата на Давид (y), иначе баш сега најдoв еден податок за кој голман има најголем процент за одбранети пенали и Де Геа е на второ место:
1) Handanovic 40.0%
2) Gea 35.0%
3) Cech 28,57%
4) Buffon 27.45%
5) Neuer 27,27%
6) Hart 23,81%
7) Casillas 22.06%
8) Valdes 18.0%

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom