Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Како е нормална работа, кога од 45:01 ние почнавме да го браниме водството од 0-1 против Тотенхем, екипа која статистички игра најдобро во второ полувреме?
Екипа која на 17 од 18 одиграни мечеви дома во Премиер Лигата има постигнато барем еден гол?

Во последните 5 минути, би го извадил Велбек или Валенсија, и бија зајакнал одбраната со Смолинг... Очајно ни требаше висина...

Реал влегува во серија од 4 натпревари без примен гол, а ние мака мачиме со крилните позиции....

Во мојот пост имаше и втора, трета, четврта, ... реченица. Го објаснив мојот став, а и плус на појаки натпревари е исто нормално тимот што губи повеќе да ја држи топката. А тоа што Тотенхем постигнувале барем еден гол секој натпревар не знам што менува во муабетов.

Првото интервју на РвП за медиумите по потписот во август

http://www.redmancunian.com/2013/01/21/video-robin-van-persie-interview-with-geoff-shreeves/

Бајдвеј дечки, јануари е, доста утакмици се играат, не можеме да бркаме резултати и гол разлики во јануари кога е згуснат распоредот. Пред некое време викавте ви фалеле досадните 1-0 победи, еве сеа се идеше на таква победа, тоа што не успеа е друг муабет. Бевме на гости кај Челзи, Сити, Спарс, Ливерпул и имаме 10 од 12 можни. Па 2006, 2007 ерата немавме ваков скор. И ние сме малце разгалени.

Првото интервју на РвП за медиумите по потписот во август

http://www.redmancunian.com/2013/01/21/video-robin-van-persie-interview-with-geoff-shreeves/

Бајдвеј дечки, јануари е, доста утакмици се играат, не можеме да бркаме резултати и гол разлики во јануари кога е згуснат распоредот. Пред некое време викавте ви фалеле досадните 1-0 победи, еве сеа се идеше на таква победа, тоа што не успеа е друг муабет. Бевме на гости кај Челзи, Сити, Спарс, Ливерпул и имаме 10 од 12 можни. Па 2006, 2007 ерата немавме ваков скор. И ние сме малце разгалени.

Ама не, Велбек е крив за поразот. Џабе се трудиш да објаснуваш, пола од фан клубов си имаат зацртано некој свој размислувања и нема шанси да ги предомислиш.

Ама не, Велбек е крив за поразот. Џабе се трудиш да објаснуваш, пола од фан клубов си имаат зацртано некој свој размислувања и нема шанси да ги предомислиш.
Како на пример овој Рајан Гигс за него Велбек е најслабиот играч во историјата на фудбалот и што и да кажеш тој не менува мислење за него.

Доволен е фактот што од 1982/83 (откако вовеле 3 поена за победа) немало екипа со повеќе поени од нас во оваа фаза. Е сеа ќе дојде некад нерешеното ама изливите на нервоза тука се како три автогола да сме си дале.

Иначе и Нани е во Катар, не се секирајте.

Во мојот пост имаше и втора, трета, четврта, ... реченица. Го објаснив мојот став, а и плус на појаки натпревари е исто нормално тимот што губи повеќе да ја држи топката. А тоа што Тотенхем постигнувале барем еден гол секој натпревар не знам што менува во муабетов.

Немам јас проблем со тоа што сме се бранеле, само што пишав и за време на натпреварот, требаше до 60-65 минута да притиснеме за втор гол, и потоа да се браниме...
Не личи на нас да се браниме цело второ полувреме, против Вест Хем успеавме, ама да се браниш против тим кој знае да даде гол со било кој играч, е грешка.

Јас искрено сум задоволен со бодче од оваа утакмица,иако изиграа супер и требаше да се земат тие 3бода али тоа е тоа, направија грешка тони и рафа и ни збрцаа гол одличните кокошки. Давид треба да си поработи повеќе на контрола у 16-ник ,саф да си признае дека не требаше на местото на томче :cuc::cuc::cuc::cuc:) да го тури рахитичниот тони туку андо или крис. И то, другото беше класа ,освен помошникот кој ке го папа од чичо Гил за пеналот што се усра(y)

---------------------------
Ilumious синоќа да не го глеаше the big united quiz??

424421_460538677328631_484191815_n.jpg

Јас искрено сум задоволен со бодче од оваа утакмица,иако изиграа супер и требаше да се земат тие 3бода али тоа е тоа, направија грешка тони и рафа и ни збрцаа гол одличните кокошки. Давид треба да си поработи повеќе на контрола у 16-ник ,саф да си признае дека не требаше на местото на томче :cuc::cuc::cuc::cuc:) да го тури рахитичниот тони туку андо или крис. И то, другото беше класа ,освен помошникот кој ке го папа од чичо Гил за пеналот што се усра(y)

---------------------------
Ilumious синоќа да не го глеаше the big united quiz??
Не, не сум дома, кај баба ми и дедо ми сум периодов, помирно е :D

И дај нека го пратат Кагава кај Андерсон дома, за еден месец ќе го збуца

Не, не сум дома, кај баба ми и дедо ми сум периодов, помирно е :D

И дај нека го пратат Кагава кај Андерсон дома, за еден месец ќе го збуца
BEFORE
Shinji-Kagawa_4.jpg

LATER
prasence.jpg

Заха ќе дојде зимава зошто ќе сме им плателе 15 милиони :eek: 15..... Се надевам детиштево ќе го исплати секој цент во иднина. Вчера се сретнал со Фергусон и Гил да договори услови во хотелот откако КП му дале дозвола.

Сварно се глеа дека е среќен тука и ужива,се кладам дека кога ке го подигне пехарот ке се убие од плачење како ''the little boy inside me'':D

3от дел го нема

Тука завршив да те читам, Клеверли не е добар играч или немало да стане подобар? Ај гледај малце повеќе фудбал.
Ќе гледам да, си земав плус пакети за фудбал сега манчестер го гледам 24/7 не се секирај. Ама дека воопшто со 90% од децава во фан клубов не се разбирам, зошто очигледно се деца и се сфаќаат лично ќе си свиркам, кога нема опција пеинт па да цртам некои работи.

Кој би ги ти играл место Клеверли и Велбек Јанг и Андерсон ли?
Гоосе, дај олабави со вакви муабети. Шо треба да ти пишам сеа, остај тоа е на ферги работа јас одамна немам контакт со виртуелниот свет?

А зошто мислиш дека Клеверли не го бива? Што очекуваш ти од него а он не го прикажува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom