2 

~2A
Гостин
Арно Торес не е здивен,иначе ќе пцујавме кон Видиќ.... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да бе еднаш го издриблал во 3 години и не може са спие Видиќ сега.Арно Торес не е здивен,иначе ќе пцујавме кон Видиќ....![]()

И шо треба да е смешно што 6-тиот фаворит (со 100/1 шанси да освојат ) е на 14 место по седум кола?
	да бе еднаш го издриблал во 3 години и не може са спие Видиќ сега.
Барем пред повредата беше најдобар на својата позиција во светов
Сеа уште да даде гол за Манчестер и се ќе е на место.Дури ние чекаме натпревар на Јунајтед, Руни неможел да се стрпит и ја издриблал Колин меѓу нозете и постигнал гол. Каи напролет ќе имат или братче или сестриче, нака им е со среќа.

) сите го критикуваа, сеа благодарение на Перси никој не ни примеќа оти Руни нема дадено гол. Ама добро, асистенции си прави човекот....
....добро сеа, и деца. 
Дури ние чекаме натпревар на Јунајтед, Руни неможел да се стрпит и ја издриблал Колин меѓу нозете и постигнал гол. Каи напролет ќе имат или братче или сестриче, нака им е со среќа.
Сакаш да кажеш оти ја бива а?Остајте тоа Колин си е способна жена не е глупача ко онаа на Видиќ и останатите само за сликање шо се.

Хахаха абе мислев си има свои фамилијоарни бизниси, не е манихантерка ко другитеСакаш да кажеш оти ја бива а?![]()

Ааа сфаќам.Хахаха абе мислев си има свои фамилијоарни бизниси, не е манихантерка ко другите![]()
Сеа уште да даде гол за Манчестер и се ќе е на место.
2010 кога немаше дадено гол (т.е. имаше само 1 од пенал, па после пак даде од пенал) сите го критикуваа, сеа благодарение на Перси никој не ни примеќа оти Руни нема дадено гол. Ама добро, асистенции си прави човекот....
....добро сеа, и деца.
![]()

е па извини ако се заебаваш ама муабетов од уста не го вадат па кога го видов уште во фан клуб Манчестер притисАкот ми се кренаНе беше еднаш,два пати беше.
Не глеаш дека се заебавам помалце...?![]()