Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

abe ok toa ajde ne e problem iam WinXP na virtuelnamasina ama me mrzese da go baram, a ke mozes li da go prasas toj fraer dali moze da proba da smeni nesto vo kodovite na drugite kanali zasto ne mi gi otvara se obidov so 10-15 kanali i nemam pozitiven rezultat a cim probam da otvoram skysport go otvara bez problem dali i ti go imas istiov problem ili se si funkcionira bez problem?

И кај мене има проблем со некои канали, плерот го отвора се нормално но на некои канали кога ке се уклучи VLC-то трепери текстот и не се уклучува каналот.

Го прашав за проблемов тој ми викат се е ОК тоа било нормално да не се уклучувале некои канали во одредено време и да сум бил упорен. Види мајката

Lindegaard, Rafael, Rio, Evans, Evra, Carrick, Giggs, Valencia, Kagawa, Nani, RVP
--- надополнето: 23 септември 2012 во 13:41 ---
Reina, Kelly, Agger, Skrtel, Johnson, Allen, Gerrard, Shelvey, Borini, Sterling, Suarez
--- надополнето: 23 септември 2012 во 13:41 ---
Subs: De Gea, Anderson, Welbeck, Scholes, Cleverley, Buttner, Chicharito

Мизерија:unsure: Мислам играчите си се ок, ама комбинацијава е феил :нинџ:
пер,зашто мизерија баш е топ одбраната и Рио и Еванс се најдобра комбинација лани се покажа тоа цела сезона ја носеа одбраната...
Искрено не ми се свига ова со Гигс...Гигс едино крило може да игра моментално се надевам дека грешам...

Интересен состав, лани одбраната Рио Еванс функуионираше добро се надевам дека нема да потвралат денес. Ајде со среќа и да се вратат нашите од Енфилд со полн плен. Моја прогноза е 1-2 за нас.:)

Така ли Руни спремен ќе бил за ливерпул...Без Видич, без парадите на Де Геа...

Ау, сметав дека ВидиЌ и Де Геа ке играат, кога уплатив на спортска една интересна сума ... Зашто се коцка Ферги, искрено, не знам ...
Како и да е, BELIEVE!!!

Кој сака да го гледа натпреваров на интернет нека го спуштиовој плеер http://bit.ly/RFJldG. Енглезите ќе го даваат на SkySports1, а тука го имате во HD.
Кога ќе го отпакувате ќе отворите TV Sector фолдерот -> ТV Sector (Windows Batch File) -> Full Screen -> Player Mode (1+Enter) -> според брзината на интернет одберете h (висока резолуција) или l (слаба резолуција) -> Space за да се појават сите канали -> SkySports1 e на 75 (75+Ентер) за да го активирате каналот.
Потребен е VLC плеер за да се пуштат каналите.
Каква е процедурата откако ке излезе прозорчето налик cmd?

Добар е составот,ме радува тоа што Гигс е во срцето на средината,мислам дека одлично ке функционираме денес,бидејќи тој најдобро знае да ја нагази топката,ама ме плаши тоа што само Бутнер е на клупа од одбрана,недај боже некој од Рио и Џони да се повреди.Ама мислам дека ке ги добиеме Ливерпул. ГГМУ !

А што е проблемот со Видиќ? Повреда некоја пак или онака не го игра??

П.С. Со среќа нека е!! Редно е да се победи на Енфилд после 4-5 години.. GGMU!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom