Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Овен ќе одморел еден пероид........ од што? Од спиење на клупа?:pos:

Со среќа нека му е на Овен во понатамошната кариера и во животот. Засекогаш ќе му го паметам неговиот гол против Сити
. 7-мицата би сакал да ја земе Валенсија ,а Кагава ако дојде 23-та нека ја земе добро ќе му стои :)

If you remember well , some weeks ago Hazard said that his favourite color is the blue and he'd like wearing the blue but 3 days ago he said : "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season." ... so , impossible is nothing , he could be join in Utd or City , nothing it's written yet , we must wait and see what will happen ...

If you remember well , some weeks ago Hazard said that his favourite color is the blue and he'd like wearing the blue but 3 days ago he said : "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season." ... so , impossible is nothing , he could be join in Utd or City , nothing it's written yet , we must wait and see what will happen ...
7мица оде кај ХАЗАРД! :cool:
Шшшш ќути не издавај, како се договоривме :icon_mrgr:

Според последното рангирање на УЕФА, Јунајтед се наоѓа на 2рата позиција.
qZGEN.jpg

Многу глупо рангирање..

На тоа најдобрите што се направени новиот шампион парталот Манчестер Сити го нема иначе реално таман си е :)

Многу глупо рангирање..
Ок си е рангирањето, просек од 4/5 години вади.

Тоа ред, вајт, блу, машрум глупостите се измислица на новинарите но и со тоа, мило ми е што алчниов иде у Сити, каков клуб, такви играчи.

Ок си е рангирањето, просек од 4/5 години вади.

Тоа ред, вајт, блу, машрум глупостите се измислица на новинарите но и со тоа, мило ми е што алчниов иде у Сити, каков клуб, такви играчи.
Глупо е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom