Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај ти е оваа информација?Геце е веке 1/4 исплатен. Договорено е за наредното лето. Преку масоните!
Подобро тие 40 милиони да ги дадеме на лето за Марио Геце кој е налетнираниот играч на негови години во Европа
Добар пост сакав да го постирам ама гледам си се преварил Карик е добар играч точно дека лани во ЛШ во четврт финале и полуфунале ни завраши многу голема работа ама во финалето допката не ја допре исто и против сити во ФА куп тој ја направи грешката за голот на Туре со кој испаднавме. Тоа ме нервира кај него што не е константен знае еден натпревар да изигра како World class следен пак игра како потпросечен играч
Може и там ќе ја намлиме малку цената ем Диуф и така не игра кај нас. Само мора прем ЕП да го земеме оти ако рапали за Германија на ЕП ќе му рипне уште толку ценатаja pre bi diuf plus doplata za getze... inace deckoto e zver!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ќе си земам уште еден со значките и тоа со долги, се доплаќа уште значително малце, само испадна мало недоразбирање но и вака е супер. Ќе си имам два од оваа сезона, еден со кратки еден со долги затоа што сигурно нема да купам од пижамите кои се планираат за наредна сезона. Кој сака ваков дрес за отприлика 1700-800 ден нека ми пише ПП ќе го упатам кај што треба. Само бидете сериозни ако сакате, да не испадне, нејќам, се премислив, немам пари и сл.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ќе си земам уште еден со значките и тоа со долги, се доплаќа уште значително малце, само испадна мало недоразбирање но и вака е супер. Ќе си имам два од оваа сезона, еден со кратки еден со долги затоа што сигурно нема да купам од пижамите кои се планираат за наредна сезона. Кој сака ваков дрес за отприлика 1700-800 ден нека ми пише ПП ќе го упатам кај што треба. Само бидете сериозни ако сакате, да не испадне, нејќам, се премислив, немам пари и сл.
Фала многу, па ај и наредната година дресот да е со златните значкиСо здравје да си го носиш
Нарачка од официјална или од друго место ?
Од Банкок Џерси ли го зеде?
Опааа...сега за на фудбал ќе ми го позајмуваш овој Гигсов..може ли?![]()
![]()
![]()
![]()
Опааа...сега за на фудбал ќе ми го позајмуваш овој Гигсов..може ли?
Со здравје да си се служиш,топ е!![]()
со масоните е, ко што гледаш само се чува во тајностОд кај ти е оваа информација?
Наредниот од Гибсон ќе го купам и ќе ти го давам![]()