- Член од
 - 16 јули 2007

- Мислења
 - 12.506

- Поени од реакции
 - 4.082

Знам, ама еве Ферги, ич не го игра ...Мите секогаш треба да стартува против вакви екипи кои тешко се пробиваат.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам, ама еве Ферги, ич не го игра ...Мите секогаш треба да стартува против вакви екипи кои тешко се пробиваат.![]()
Немој да сте ги критикувале сега, не гледате дека ни фали Фердинанд ?! цццццц...

Неаме проблеми позади, напред имаме. Мите треба. А Керик одамна не е материјал за овој тим, само клупа.
Никаква игра,барем мислев дека ќе ги притиснеме на старт и да постигнеме гол рано ваквите екипи паѓаат одма,ама ништо изгледа ќе дадеме гол накај 80та..
Виј шо муабети прават бог да чуве -.-
Кажејте ми некој бе как беше играта у прво полувреме еее и тоа сите да пишат шо са умешани во постови со бла бла бла и бла -.-
E ако ни треба и Фердинанд за некое село од РоманијаНеаме проблеми позади, напред имаме. Мите треба. А Керик одамна не е материјал за овој тим, само клупа.
 Ама мора некое оправдување да најдиме, како тоа Ферги вика се доближуваме до Барса а ние вака играме.. не иде 
Јасно, се зезамАма мора некое оправдување да најдиме, како тоа Ферги вика се доближуваме до Барса а ние вака играме.. не иде
![]()