Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Немој да сте ги критикувале сега, не гледате дека ни фали Фердинанд ?! цццццц...

E ако ни треба и Фердинанд за некое село од Романија :):):) Неаме проблеми позади, напред имаме. Мите треба. А Керик одамна не е материјал за овој тим, само клупа.

Џоа македонија да ги гледам керик=величе топката од нога му бега али ако ќе има уште една шанса у карлинг :DНикаква игра,барем мислев дека ќе ги притиснеме на старт и да постигнеме гол рано ваквите екипи паѓаат одма,ама ништо изгледа ќе дадеме гол накај 80та..

Сеа гледам реклама од кока кола и во позадина what ever will be will be... и таман мислев que sera sera ќе запее ама ништо :)

После натпреваров (не дајбоже) да заврши 0-0 , овде драстично ќе се намалат фановите...

Виј шо муабети прават бог да чуве -.-
Кажејте ми некој бе как беше играта у прво полувреме еее и тоа сите да пишат шо са умешани во постови со бла бла бла и бла -.-

Виј шо муабети прават бог да чуве -.-
Кажејте ми некој бе как беше играта у прво полувреме еее и тоа сите да пишат шо са умешани во постови со бла бла бла и бла -.-

Катастрофа играта...Само кружиме лево десно по нападите и центаршут нигде...Руни и Чича ептен одсутни ми гледаат, а Керик си е прича за себе...

E ако ни треба и Фердинанд за некое село од Романија :):):) Неаме проблеми позади, напред имаме. Мите треба. А Керик одамна не е материјал за овој тим, само клупа.

Јасно, се зезам :) Ама мора некое оправдување да најдиме, како тоа Ферги вика се доближуваме до Барса а ние вака играме.. не иде :)

Јасно, се зезам :) Ама мора некое оправдување да најдиме, како тоа Ферги вика се доближуваме до Барса а ние вака играме.. не иде :)

Ние после Нова Година играме со полна пареа, така да ова не знам што ве чуди најискрено.

Де бре Керик, Керик што да напраи ? Ебате гомнојадците
--- надополнето: Oct 18, 2011 8:02 PM ---
Овие па Рафел, Фабио ко од хартија се

Fabio goes out injured. What a surprise :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom