Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

I respect all the Man Utd fans who supported me the whole transfer window! I'm a winner and I will make you Interisti proud this season!!!!
-Sneijder на неговиот официјален Твитер :)
Мене ми е криво,ама што е тука е. January,here we come :)
ако не и јануари другата година бе ;)

Ех,не верувам на 28 дека ќе го зимаме :)
До тогаш Томица и Погба ќе бидат главни.
А у Јануари ако дојде,мислам дека нема да може да настапува во ЛШ.

Готово од Весли веќе... у Јануари не ни треба пошо нема да може у ЛШ да игра (заради тоа и го купуваме нели). Ако јас се прашувам, сакам Геце да дојде.

Готово од Весли веќе... у Јануари не ни треба пошо нема да може у ЛШ да игра (заради тоа и го купуваме нели). Ако јас се прашувам, сакам Геце да дојде.
Геце мислам дека е договорен за идното лето да иде во Манчестер Јунајтед ..

Јас немам ама баш никакви желби за наредното лето. Едино сакав ова лето Весли да дојде,ама ете :) Верувам дека наредниот трансфер период нема да купиме ништо. На лето можда некој млад играч од средниот ред.

Ете бе Гошка, задоволен сеа.. ? :D
Али да си знаеш ќе ти вратам за ова.. Ај бе да се кладиме дека ќе сме први у групата во ЛШ! :pos:

Ете бе Гошка, задоволен сеа.. ? :D
Али да си знаеш ќе ти вратам за ова.. Ај бе да се кладиме дека ќе сме први у групата во ЛШ! :pos:
:LOL: ти личит аватарот знам дека ќе сме први некоја друга идеа за друга кладба

:LOL: ти личит аватарот знам дека ќе сме први некоја друга идеа за друга кладба
Ај гоше да се кладиме дека до Нова година нема да направиш 5 илјади мислења?

neznam zaso ali ne sakav da dojde snajder kaj nas iako znam deka mn ke ni pomogne ali toa e toa i kako i da e imam super tim koj ke osvojuva mn trofei narednive godini.i dali nekogas ste se zaprasale sto ke bide so manchester koga ferguson ke zamine? sepak covekot ima 70 godini i use 10 god maksium samo da e zdrav i ziv gospod zdravje da mu dade moze da ostane sto potoa? se nadevam deka naslednikot ke bide nekoj od skolata na ferguson ..

Море ме упропасти и тоа како, најомразен фудбалер ми е од кога знам за фудбалот!

neznam zaso ali ne sakav da dojde snajder kaj nas iako znam deka mn ke ni pomogne ali toa e toa i kako i da e imam super tim koj ke osvojuva mn trofei narednive godini.i dali nekogas ste se zaprasale sto ke bide so manchester koga ferguson ke zamine? sepak covekot ima 70 godini i use 10 god maksium samo da e zdrav i ziv gospod zdravje da mu dade moze da ostane sto potoa? se nadevam deka naslednikot ke bide nekoj od skolata na ferguson ..
Јас би сакал Солскер да е слушам добро му оди во Норвешка со Молде

И јас се надевам. Нејќам да ни дое некој си Мурињо/Гвардиола/АВБ/инсерт биг нејм хир.
Солскјаер мислам дека би бил добар :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom