G 

Gray Foxx
Гостин
Не бе пеер, ја и ти не сме хард кор као нив. Не сфаќаме ја и ти многу работи. 
Христов е хц бидејќи сите го поздравуваа коа освоивме титула.

Христов е хц бидејќи сите го поздравуваа коа освоивме титула.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од коа го даде хет трикот, на 6-1 мислам, повторно се враќаше назад, како да бркаме резултат, а не да водиме со 5 разлика."Wazza wanted to give the penalty to Giggsy, he didn't care about his hattrick. This shows what kind of person he is. " - Ashley Young

Сакав да се напраам смешен со сарказмот, али Тевез у клипон ме убија у поим^ Последен ден е утре за трансфери, секако ќе се знае![]()

Па фала богу дека ке се знае. Последен ден од преодниот рок еhttp://www.crunchsports.com/categor...y-Sneijder-agree-personal-terms-201108300039/
НЕОФИЦИЈАЛНО: До утревечер сигурно ќе се знае дали Снајдер ќе потпише за Манчестер Јунајтед или не.

Знајш шо толку паника? Објавија дека оди во сити и јас на заебанција објавив песна од ABBA Money Money Money и НоМорГејмс ми кажува не било за пари , а во вториот пост било и од тогаш почна војна на два фронтаА шо толку паника за Харго?...Слободен играч беше кај шо сака нека оди шо сака нека прави..негово право..
И нека му е со среќа ..барем привлече некое внимание сега со нешто друго ..а не со "нова повреда"..