Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Полицијата спроведе истрага во фудбалските клубови Манчестер Јунајтед и Челзи откако било дојавено дека банда провалила во нивните простории. Од просториите на Јунајтед се украдени 3 трофеи од ЛШ, 19 трофеи од Премиер Лигата и 11 трофеи од ФА купот, а од просториите на Челзи се....укарадени 2...... тостера, апарат за кафе и фен за коса.

store6.ashx

store7.ashx

И ај сеа да видам ова гомцево Меирелеш дали и колку ќе го казнат за покажување среден прст после голот против арсенал

И ај сеа да видам ова гомцево Меирелеш дали и колку ќе го казнат за покажување среден прст после голот против арсенал
Ај баш да видеме дали и ќе го казнат иначе Арсенал се мизерии има да ги згаземе

Колку мразам кога Јунајтед игра во понеделник еј :mad:
Аааа, не така, баш се израдував, слободен ден иам у понеделник :).

П.С. Иначе, ми стигна Гигсот 11 и маичките, али некако посакувам да беше XL наместо L, али бидна веќе.

Тие не се Манчестер Јунајтед па да се казнуваат и после лузерине ке се жалеле од судиине и ФА :icon_lol:

Ај баш да видеме дали и ќе го казнат иначе Арсенал се мизерии има да ги згаземе
Нема да го казнат.Да носеше дрес на Јунајтед,одма ќе му рипнеа сите во Англија.
Арсенал се дупки.Очекувам 3+ голови да им дадеме.

Овој нашиов Евра е :D ?
--- надополнето: Aug 20, 2011 3:16 PM ---
Аааа, не така, баш се израдував, слободен ден иам у понеделник :).

П.С. Иначе, ми стигна Гигсот 11 и маичките, али некако посакувам да беше XL наместо L, али бидна веќе.
Ти стигна, а царина ти бараа?

Овој нашиов Евра е :D ?
--- надополнето: Aug 20, 2011 3:16 PM ---

Ти стигна, а царина ти бараа?
За среќа во САД сум, се е полесно и поедноставно кога не си во Македонија, за жал. Лошото е што не ги гледав во Чикаго, дресот ми е утеха.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom