Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ни на крај памет не ми паднало дека Вучинич ќе иде во Манчестер некој да ми каже би му се изнасмеал во лице! цццццццц 6 напаѓачи и овај ајде 7миот :confused:

Сите зборите дека имаме 6 напаѓачи, а уствари имаме 7. Руни, Чичарито, Бербатов, Овен, Македа, Велбек и Диуф. Трансферот на Вучинич не треба и нема да се случи.

Крајслер Билдинг вчера и денес свети црвено у наша чест :))))

Arsenal legend Thierry Henry hails impact of Manchester United's Chicharito: He's a great finisher & his debut season was amazing

Луѓе дали останавме само со еден десен бек ? само со Рафаел ?

Anders Lindegaard prepared to fight David de Gea for Manchester United spot: For me it is about being number one

gledam ja, ke ima opasna bitka za golmanskata pozicija
--- надополнето: Jul 27, 2011 2:36 PM ---
Луѓе дали останавме само со еден десен бек ? само со Рафаел ?
i fabio moze isto da igra desen bek, po potreba :)

Сепак мислам дека треба уште еден десен бек да се земе како замена на Рафаел. Од кај знајш што можи да се деси. Повреда,умор.. Али веројатно имаме некој добар младинец на таа позиција, па ако притреба Ферги ќе го активира.:)

И Валенсија е тука за бековската позиција, ако не се лажам, за Виган и Еквадор почна како бек.

Не го заборавајте флечер...и он беше едно време десен бек.

А и Смолинг играше некое време како десен бек против Чикаго и добро ја заврши таа работа имаше и некои добри продори во напад.. а и да не го заборавиме и Еванс.. иначе добро сме потполнети во одбарана доста играчи имаме.. Видич, Фердинанд, Смолинг, Еванс, Евра, Фабио, Рафаел, Џонс

Abe ne e fintata nekoj centralen defanzivec ( Smoling ) ili krilo ( Valencia ) da igra denes bek. Toa ne e za niv prirodna pozicija, ne veruvam deka mozat da dadat maksimum

watermarked-119913973.jpg

watermarked-119913919.jpg

watermarked-119913952.jpg

watermarked-119913989.jpg

watermarked-119913993.jpg

watermarked-119913995.jpg

watermarked-119914018.jpg

watermarked-119914017.jpg

watermarked-119914008.jpg

Чичарито му се качувал на глава на Ферги за да игра вечерас :)

Со таа плата што ја земаат има да рибаат и под ако треба.

Чичарито во болница :|

Hernandez in hospital

Javier Hernandez spent last night in hospital after the club revealed he had suffered mild concussion.

The incident happened during training at the Red Bull Arena in New Jersey on Tuesday night ahead of United's friendly clash with the MLS All-Stars.

A club spokeswoman told ManUtd.com: "Chicharito sustained a mild concussion during training last night.

"We have taken all the necessary precautions, which included an overnight stay in hospital.

"The manager will give further updates in due course."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom