Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе ај најдете некоја информација колку шутови имаа нашиве :)
--- надополнето: Jul 21, 2011 3:57 AM ---
Ај за убо нека е :)

Голманон Boss им се презиваше, а жал ми падна, некако тажна фаца ми имаше цело полувреме, 6 гола прими :oops:

Играта се гледаше дека е заснована да си го вратат фитнесот, трчаа ко луди овие Сиетл во прво полувреме што е и многу нормално зошто сред сезона се, нашиве ко што кажав на одмор беа до пред 2 недели. Ама сепак, второто полувреме си се наредија работите, против екипа од Премиер Лигата каде што физичкиот аспект на играта е најважен, ретко кој од тимовиве преку океанот издржува 90 минути така со трансформации, контри и враќање назад. Ајде, Чикаго Фајр наредни :)

Мене ми падна жал за сиетл..

Баш кога ги читав постовите се израдував така пријатно и коа глеам на крај не сте ми постирале виеа :/ :D
До дека да најдам сеааа...
--- надополнето: Jul 21, 2011 9:15 AM ---
Него, ме нитересира Македа како изигра

Баш кога ги читав постовите се израдував така пријатно и коа глеам на крај не сте ми постирале виеа :/ :D
--- надополнето: Jul 21, 2011 9:15 AM ---
Него, ме нитересира Македа како изигра

Македа одигра солидно. Се враќаше назад на средина да прима топка, па да организира некој напад. Имаше и еден одличен удар со глава и за милиметар не погоди. Синоќа сите се покажаа одлично. Ајде сега да ги видиме и Џонс и Де Геа :)

Го навив алармот за да станам но изглеа не сум го слушнал или пак не зазвонил,сега ја симнувам утакмицата кој сака линк нека каже.

Договорена недоговорена битно застанаа.

Јас само да ја посочам разликата меѓу договорена и недоговорена собиранка, пред да почнат да онанираат некои фанови на големината на тимот, бидејќи запира на раскрсници.

Ок. Голем е клубот и без да посочиш ти разлика така да ако можеш избегнувај ја темава, користи ја таа за премиер лига ако нешто не ти чини за клубот. Секое добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom