Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ЧЕСТИТИО ТИТУЛА ЃАВОЛЧИЊА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: СЕР АЛЕКС НАЈДОБАР МЕНАЏЕР НА СИТЕ ВРЕМИЊА
:zver::costumed3:bravo::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

ЧЕСТИТО БРАЃИ МОИ ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ГИ ЈЕБИВМЕ СИТЕ МНОГУ СУМ СРЕЌЕН НЕ ЗНАМ ШТО ДА ПРАЕМ КАЖЕТЕ МЕ ШТО ДА ПРАЕМ
ДА ГИ ЈЕБЕМ ЖЕНИТЕ НА ЧЕЛСИ ИЛИ СЕСТРИТЕ АЈМООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
:zver:

Титулата ќе ја прославуваме кај Блекбурн, или ќе се чуваме за последното коло? :)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ајмоооо братеееееее

:zver:

Титулата ќе ја прославуваме кај Блекбурн, или ќе се чуваме за последното коло? :)

Титулата се дава на последниот меч на домашен терен - против Блекпул :)

Головите овде

Сер Рајан - Капитен Видич :devil2:
И моментот кога Руни го бакнува Вида на глава .. САКАМ ВЕ БРЕ :)

‎14 - Man Utd have now equalled Newcastle's Premier League record of 14 successive home wins.

Нека ни е честито 19та титула :pehar:

Честито рекордна титула Ѓаволи!

Сега имате една повеќе од Ливерпул така? П.С. Честито титула :)

Дечко читај малце бе! Значи контра напад идат и ја тупи со дриблање ја успорува цела контра разбра сеа??? И да подобро Нани.

Ај млад си ... ама Ферги го има искуството, па ќе те замолам на овие страни да се воздржиш од критики КОН ЧОВЕКОТ СО БЛАГОРОДНИЧКА ТИТУЛА - SER ALEX FERGUSON. Од следната сезона има да ве кудам сите вас кои ќе се буните против одлуките на единствениот .. се знаете кои сте, доста бевте критикувани преку цела сезона. Сега ми е јасно зашто некои од ВИСТИНСКИТЕ фанови или ги нема или се поретко пишуваат .... СРАМ ДА ВИ Е, ТАКАНАРЕЧЕНИ ФАНОВИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД.

За последниот меч против Блекпул дома сакам да ја имаме обезбедено титулата,и да го гледам двоецот во нападот, Ферги и О'Шеи човекот уште како напагач нема играно.:pos2:

The awkward moment when Vidic has to show Torres how to score :salut:

Дајте слика од банерот ...
"You told us to come back when we've won 18. WE ARE BACK AND WE ARE CELEBRATING 19."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom