Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

[video]http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=183287578375666[/video]
Публиката, кога топката по шутот на Руни влегува во гол, нешто што не се купува со ПАРИ, нешто што мора да се доживее !

Публиката, кога топката по шутот на Руни влегува во гол, нешто што не се купува со ПАРИ, нешто што мора да се доживее !
Брат и јас кога гледам фудбал, првиот пат го гледам голот, другите пати публиката, тоа е нешто бесценето, стварно не се купува со пари!

Затоа Јунајтед е најдобар клуб на светот!

--- надополнето ---

п.с. Не знам дали го забележавте Евра на видеото од facebook, околу 3 и 4 секунда, каков потег направи?

priceless

Луѓе сите из:drk: на головиве, а да ве прашам дали го видовте на почетокот моментот кога го собраа линискиот на земја? Умрев од смеење :pos2:

hahalr.jpg

Ако немате проблем со трансфер, симнете си ја утакмицата од замунда, 1 гига е. Стакло е сликата. Ја едно 234252546346 (and counting :pos:) го извртев голот на Руни :)

As well as the Scholes comparison, Berba told me (in @FourFourTwo) he wants to score 40 goals this term. Most of all, he wants a 19th title.

That's eight cards for Paul Scholes in domestic competition this season, by the way. Two more and he'll face a two-match ban

Rooney goal and bench going mental :)

cel.gif

И за крај: City brought over 20 coaches today. United took 5 to eastlands. I thought all city fans were from Manchester? #manchesterisred #mufc

--- надополнето ---

Ако немате проблем со трансфер, симнете си ја утакмицата од замунда, 1 гига е. Стакло е сликата. Ја едно 234252546346 (and counting :pos:) го извртев голот на Руни :)

Jaс ја симнав од пиратите и е од Скај снимката, омг каква фризура на Харт на најавната шпица :pos2:

--- надополнето ---

Упс, видете прослава на првиот гол од Керик, he's doing Fergie's dance :pos: Ја пуштам утакмицава пак, детали да пазам :D

Брат и јас кога гледам фудбал, првиот пат го гледам голот, другите пати публиката, тоа е нешто бесценето, стварно не се купува со пари!

Затоа Јунајтед е најдобар клуб на светот!

--- надополнето ---

п.с. Не знам дали го забележавте Евра на видеото од facebook, околу 3 и 4 секунда, каков потег направи?

priceless
А камерата пак оди горе над голот, коа гледа ја нема топката.. :icon_lol:

Резервниот судија даде 4 минути продолжение а имаше помалку голови а и измени од минатиот пат, ниту па повреди. Зошто уште нема излезено слика Until we score again? Фотошопот да не е расипан кај конкурентиве?

Резервниот судија даде 4 минути продолжение а имаше помалку голови а и измени од минатиот пат, ниту па повреди. Зошто уште нема излезено слика Until we score again? Фотошопот да не е расипан кај конкурентиве?
Toa e само кога ние бркаме резултат, за други не важи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom