dantemkd
demon hunter
До формацијата е научија 3421 да играат сега со 4231 се губат.Нашиве си мислиш играт со Реал па неможат два паса да додадат меѓу себе . Ептен сме утепани , и не не ми играјте на картата иммаме повредени .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До формацијата е научија 3421 да играат сега со 4231 се губат.Нашиве си мислиш играт со Реал па неможат два паса да додадат меѓу себе . Ептен сме утепани , и не не ми играјте на картата иммаме повредени .
Се гледа. Последниот на табелата со 2( два бода ) ни држи лекција.Жални сме во секој поглед. Беда и очај.До формацијата е научија 3421 да играат сега со 4231 се губат.
Да, штета што има волку црепови на платен список. Проблем е и клупата, кој и да влезе не гледам дека ќе има подобрување.Се гледа. Последниот на табелата со 2( два бода ) ни држи лекција.Жални сме во секој поглед. Беда и очај.
Волвс со 12 порази по ред, 2 бода од 18 меча, на ОТ знаеме да заебеме работа со најслабите екипи, составот ни е очаен... Се надевам ќе бидам грешка на крај.Па што зборам, кој спомна повреди зборам од овие што играат денес поголем дел треба да се клоцаат и премногу останаа некои црепови.Друже овие треба да се победени веке во тунелот, а не од последниот да штрепеме па да ни биде изговор и повредените па и клупата. На кое дереџе дојде Јунајтед срамно. На кое ниво паднавме дури и нерешено со последниот да е добар резултат. Боже мој.
Исти ќе беше и Хојланд.Пак ќе кажам, Шешко не е ни просечен играч...подпросечен е човеков, влага во 500 шанси гол не знае да даде. Срамови !!!
Ја?Ovoj pogore mu se divese vikase deka e dve klasi nad Hojlund kako sega vaka brat mi
Ne ti ovoj rajan fiks