Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Сакал признаеш, сакал не, Де Геа е катастрофална грешка. И кога бранеше Де Геа имавме катастрофална одбрана ама човекот знаеше сам да ни донесе 3 бода, за разлика од Онана кој секој шут во рамките на голот му е 100% гол. Па уште и го брани Аморим, демек не требало да стигнуваат топките до него .....
Автоматски споено мислење:

Искрено штета, во право беше за финалето ЛЕ требаше да игра и мислам и дека можеше да направи разлика. Ама Аморим ....
Ај бајо погледни какви глупости направи нека се носи црепот.

Ај ваљда ќе ги инвестираат парите од Гарначо во нов голман овие дена.
Се надевам на везњаци брат.

Ај бајо погледни какви глупости направи нека се носи црепот.

Се надевам на везњаци брат.
За тие пари везњак само до Гримзби може да купиме.

Последно уредено:
Де Геа заслужено не доби продолжување на договор. Де Геа требаше да се смени со нов голман, идејата беше да се добие солиден голман, подобар од Де Геа, со додатни карактеристики. Очигледно, Онана не е тоа. Не знам како не разбираш.

Не би ја имале оваа дискусија да дојдеше Донарума на местото на Де Геа, и да не ги правеше глупостите што сега се случуваат. Тоа што Онана е промашен трансфер, не значи по автоматизам дека Де Геа требало да добие нов договор. Одлуката да не му се продолжи договорот беше правилна. Одлуката да се купи Онана е погрешна. Толку е просто. Дали Де Геа е подобар голман моментално од Онана, апсолутно да, овој вториот брани како без очи.

Де Геа, кој е тежок линијаш, во моменталнава ПЛ каде што играчите се допуштени да го блокираат голманот, би се мачел на секој корнер. Имаше помалку фатени топки од голмани кои беа резерви во своите клубови.
Имаш други 10 позиции што треба да ги крпиш ти лупаш 60 милиони на голман, и тоа голман со две леви нозе и без раце. Дефинитивно се е, само правилна одлука не е. Последиците се очигледни, останавме без 60 милиони, без голман, плус се крпиме годинава со позиции а средниот ред кој е најголем проблем од времето на сколс стои непополнета дупка.
Плус начинот на кој го избркаа Де Геа не можам и никогаш нема да им го простам. Човекот ги даде најдобрите години да биде губитник опкружен со лузери (а можеше да иде било каде) и го избркаа како куче !!! Курви !!!

540916346_741528405527251_3153056825361327216_n.jpg

Последно уредено:
Овие 40м од Гарначо чистат 120м фунти во ФФП.

Хојлунд позајмица 5м+ 45м опција што значи 50м фунти продажба.

Ова е премала сума. Се под 50 милиони фунти е малку.
истово дојдов да го пишам кога ја видов цената, репер за Гарначо треба да бидат цените на Мадуеке и Еланга.
гнасни копилиња се Челзи.

истово дојдов да го пишам кога ја видов цената, репер за Гарначо треба да бидат цените на Мадуеке и Еланга.
гнасни копилиња се Челзи.
Еланга имаше статистика 6Г+11А со 2510 мин во ПЛ
Мадуеке 7Г+4А со 2047 мин во ПЛ
Гарначо со 6Г+2А со 2196 мин во ПЛ.

Реално Гарначо заостанува од сите наведени горе долу.

Можеби некој милион повеќе требаше да се исценкаме, ама и нашава преговарчка позиција е лоша. Сакаме да го продадеме за да не му падне цената, а тој одбива се освен Челзи. Од Арабија ќе земавме сигурно 10м+.

Еланга имаше статистика 6Г+11А со 2510 мин во ПЛ
Мадуеке 7Г+4А со 2047 мин во ПЛ
Гарначо со 6Г+2А со 2196 мин во ПЛ.

Реално Гарначо заостанува од сите наведени горе долу.

Можеби некој милион повеќе требаше да се исценкаме, ама и нашава преговарчка позиција е лоша. Сакаме да го продадеме за да не му падне цената, а тој одбива се освен Челзи. Од Арабија ќе земавме сигурно 10м+.
од око што го имам гледано по квалитет ми стои како останатите двајца, а за статистиката не правам муабет оти играта на Јунајтед е катастрофална, не би го споредувал.

од око што го имам гледано по квалитет ми стои како останатите двајца, а за статистиката не правам муабет оти играта на Јунајтед е катастрофална, не би го споредувал.

Се разбираме, ама продажбите се слаба страна на Јунајтед периодов. Башка и позицијата која ја имаме во случајов со Гарначо дополнително ја отежнува работата.

Ruben Amorim’s tactics and man-management are being questioned by some in the Manchester United dressing room and there is a feeling at the club that the head coach may resign unless results pick up.

Manchester United have no plans to sack Ruben Amorim.

However, there is a sense within the club that if results do not turn his stubbornness may prompt him to walk away - possibly as early as NEXT WEEK - rather than change his methods.

Jason Wilcox is thought to be aware of the problems regarding Ruben Amorim’s tactics and handling of his players and may move to address these.

Имаш други 10 позиции што треба да ги крпиш ти лупаш 60 милиони на голман, и тоа голман со две леви нозе и без раце. Дефинитивно се е, само правилна одлука не е. Последиците се очигледни, останавме без 60 милиони, без голман, плус се крпиме годинава со позиции а средниот ред кој е најголем проблем од времето на сколс стои непополнета дупка.
Плус начинот на кој го избркаа Де Геа не можам и никогаш нема да им го простам. Човекот ги даде најдобрите години да биде губитник опкружен со лузери (а можеше да иде било каде) и го избркаа како куче !!! Курви !!!

540916346_741528405527251_3153056825361327216_n.jpg

Aј вака. Онана беше 43 милиони фунти, не 60. Де Геа за најдобрите години што ги помина во Јунајтед, беше убедливо најдобро платениот голман во светот.

Никој не може да ме убеди дека давање нов договор на Де Геа би било правилен потег. Ако не ти е јасно зошто, ке ти ги постирам клиповите од головите што ги прими против Вест Хем, Брентфорд, Евертон, Севиља. Во последната сезона.

Се слагам дека требаше да има подобар начин да се опрости од него, ликот има заслужено

верувам дека Фабрицио Романо е посреќен од лезбејкава за трансферов негов во Челзи...

без да проверувам гарант ова е "новинарско" дело од Гардијан или од другарчето од Раши од Дејли Мејл...

Последно уредено:
Како сакате вртете ја, играјте игра на зборови на форумов ама со бркањето на де Геа од коњ на магаре се спуштивме, а сеа сме ко некое ждрев со синдром на дварфизам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom