dantemkd
demon hunter
По би го жртвувал тој натпревар и би одел all in на лига Европа. Не дека имаме големи шанси али нека пробаат таму.Derbi vo nedela, konecno ubava prilika da se napalat i da izigraat nesto. Posle neka si teraat po staro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По би го жртвувал тој натпревар и би одел all in на лига Европа. Не дека имаме големи шанси али нека пробаат таму.Derbi vo nedela, konecno ubava prilika da se napalat i da izigraat nesto. Posle neka si teraat po staro.
Поголемиот дел ќе се исфрлат меѓусебе, нема со сите да играме.Liga Evropa ima edno 5 ekipi bolje od nasava taka da nema sto da baraat tamu realno. Aj Sosiedad moze ke gi pominat ama se ponatamu e mnogu tesko.
Абе и ја имам пријатели што сакам да ги рчкам кога ќе ги тепаме, али сезоната е сјебана одамна у премиер лигата нека ја користи како експеримент.Aj barem ke gi dupcime topdziite vo premier temata.
Џабе се протести никој не ги рецка два посто , еве пак Олд Трафорд полн, кога ќе биде празен и кога нема да се игра како со Ливерпул кога протестираа за Супер Лигата е тогаш ќе има ефект вака караванот си врви кучињата лаат.Лаганица само да не се повредат.