Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.198
- Поени од реакции
- 22.747
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
остатокот за кафана и џепарлак за серот и евреите !!!!40 се капарисани за Лече.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
остатокот за кафана и џепарлак за серот и евреите !!!!40 се капарисани за Лече.![]()
Na Garnacho bas mu treba karakter kako Amorim za da go izvede na prav pat so potencijalot koj go ima, bidejki maliov lesno potpaga pod pritisok i nema nikad da uspee ako nema dobar coach. Razbiram se, ama ne razbiram da go prodades na Celsi.
Среќа па од Флориан Плетенбург е муабетот за замена, дечкото врска си нема. Долго време го меркаат Нкунку, добар фудбалер е ама страшно стаклен играч, така да на страна од него. Позајмница макс.
Куња гледам многу пати се спомнува на темава. За мене искрено е ептен прецент играч.Каков Нкунку, ем е стаклен ем кога е здрав не е ништо посебно. За тие пари ќе се земат Куња или Роџерс или Вирц...
Куња гледам многу пати се спомнува на темава. За мене искрено е ептен прецент играч.
Не преценет во смисла дека е слаб, туку ради формата што ја фати овие 3-4 месеци, се пишува за него како да е класа фудбалер, и очекувам цената да му е ненормална. А реално не ми изгледа на лик што може да носи голема екипа. За во Вулверхемптон е одличен, да дојде кај нас одма ќе се претвори во Зиркзе, бидејќи и притисокот и очекувањата ќе се на ниво, кое не сум сигурен дека може да го понуди.
Нешто слично како оној Нуњеш што газеше таму, па во Сити го шалтаат на 3-4 позиции од што неможе да се наметне на таа што му е стандардна.
Па да, за Германците знае да има информации.Мене па баш тоа ме загрижува. Плетенбург е практично mouthpiece на Вивел, овој скаутов од Лајпциг што работеше привремено во Јунајтед, па му дадоа работа за стално. Бајаги прецизен беше за трансферите на Де Лихт и Мазрауи.