Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Greenwood's emergence has, for me, validated Solskjaer’s call to clear a path by jettisoning Sanchez.

In August Sanchez reacted badly to a tackle by Greenwood in training + Solskjaer acted decisively in response.

https://t.co/Nm3m1biOM3

Интересно

Дечково кине редовно за у23, за сениори е теле.Ќе да е до искуство.Сепак штета што не се проби.

Ништо не покажаа Чонг и Гомеш за првиот тим. Ако мислат дека ќе успеат инстантно на друго место, нека бегаат.

Има фудбалери што кинат за младите категории а за сениорски тим се дупка и на крај ги снемува од фудбалот. Најсвежо што ми текнува е компанионот на Рашфорд од U18 (Флечер ли се викаше?), што сезоната кога дебитираше Рашфорд се налути зошто и него не го ставаа, замина за Вест Хем и го снема. Сега сигурно одржава градини за да преживее. За МекТоминеј тешко кој што ги следеше резервите сметаше дека ќе успее, за настапите на Вилијамс па да не зборам.

Последно уредено:
Прогресот на МекТоминеј е страшен. Ако ви текнува на првите неколку меча за првиот тим, не знаеше кога треба да скокне на дуел, кога да тргне, па редовно пиеше лакти у лице. Кога го научи тоа, кога научи позиционирање, стварно не знам, но ми е екстремно мило што кариерата му се развива во правилна насока.

Одете на Инстаграм, многу е јак mural-от од младинските ѕвезди од декадите. Отворете го профилот, не слика по слика

Фабрицио Романо е ТИЕР 1 извор кога се работи за фудбал трансфери. Исто така прочитав некаде во коментари каде вика дека работата е речиси завршена со оглед на фактот дека побарал гаранција од Вудворд дека Оле ќе остани менаџер во Јунајтед каде според Халанд ќе може да се развива во подобар финишер и напаѓач.

За да биде стартер, треба Марсијал да седне на клупа.

a со оглед на формата на Марсијал тоа е тешко изводливо.. и да не дојде Халанд, Гринвуд ќе го седне на клупа за многу брзо...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

a со оглед на формата на Марсијал тоа е тешко изводливо.. и да не дојде Халанд, Гринвуд ќе го седне на клупа за многу брзо...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom