- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 5.929
- Поени од реакции
- 11.095
Која академија богати? Ромеро, Јанг,Мата,Матич, Переира, Мегваер, Марсијал....Аууу ги отепавме со дечките од Академија, браво.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која академија богати? Ромеро, Јанг,Мата,Матич, Переира, Мегваер, Марсијал....Аууу ги отепавме со дечките од Академија, браво.
Која академија богати? Ромеро, Јанг,Мата,Матич, Переира, Мегваер, Марсијал....![]()
Не драпај бе, Гарнер, Туанзебе, Гринвуд и Вилијамс пред тестимониал да не сеКоја академија богати? Ромеро, Јанг,Мата,Матич, Переира, Мегваер, Марсијал....![]()
Не драпај бе, Гарнер, Туанзебе, Гринвуд и Вилијамс пред тестимониал да не се
Фората со напола полна или напола празна чаша? Ок е, не се узбуѓавај!Не драпај бе, Гарнер, Туанзебе, Гринвуд и Вилијамс пред тестимониал да не се
Ок е Лајбниц, не дека Гринвуд ги расцепи, битно Матиќ виреел на средина и Ромеро седел колку да има некој на гол.Фората со напола полна или напола празна чаша? Ок е, не се узбуѓавај!
Смешно ми стана кога прочитав деца од академија, а таму пола и повеќе од памтивека!
Megvaer izleze, Grinvud ja odigra celata utakmica.Него оти Оле на 4 - 0 го вади Гринвуд и го става Џонс, место да го извади Мегваер, а Гринвуд да набие минутажа и евентуално да постигне хет трик?
Така си е, тој што вирееше учествуваше во акциите за два гола! Мата со патериците во 3, а за Јанг од времето на Ферги, видов само дека даде гол, не му броев дали имал асистенции!Ок е Лајбниц, не дека Гринвуд ги расцепи, битно Матиќ виреел на средина и Ромеро седел колку да има некој на гол.
Која црна лекција да ја научеле со Астана кога веќе бевме пласирани и уште од кога не извлекоа се знаеше дека никој од првотимциве нема да патува во пичвајз онаму цццЈа научија лекцијата од Астана, само со деца бостан не се сади!
ја би Ајнтрахт да го закачимеПонеделник ждрепката, еве ги и шеширите. Има доста незгодни екипи, а каква ни е среќата со ждрепките ништо чудно да закачиме некој од Леверкузен, Рома, Спортинг...
Pot one: Ajax, Arsenal, Basaksehir, Basel, Benfica, Braga, Celtic, Espanyol, Gent, Inter Milan, LASK, Malmo, Manchester United, Porto, Red Bull Salzburg, Sevilla
Pot two: Apoel Nicosia, AZ Alkmaar, Bayer Leverkusen, Club Bruges, Cluj, Copenhagen, Eintracht Frankfurt, Getafe, Ludogorets, Olympiakos, Rangers, Roma, Shakhtar Donetsk. Sporting Lisbon, Wolfsburg, Wolves