Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Која академија богати? Ромеро, Јанг,Мата,Матич, Переира, Мегваер, Марсијал.... :)
Не драпај бе, Гарнер, Туанзебе, Гринвуд и Вилијамс пред тестимониал да не се

+ Переира е од академија.
Автоматски споено мислење:

Сега ги гледам головите, Гринвуд страшен финиш има.Ко снајпер е.

Фората со напола полна или напола празна чаша? Ок е, не се узбуѓавај!
Смешно ми стана кога прочитав деца од академија, а таму пола и повеќе од памтивека!

Фората со напола полна или напола празна чаша? Ок е, не се узбуѓавај!
Смешно ми стана кога прочитав деца од академија, а таму пола и повеќе од памтивека!
Ок е Лајбниц, не дека Гринвуд ги расцепи, битно Матиќ виреел на средина и Ромеро седел колку да има некој на гол.

Него оти Оле на 4 - 0 го вади Гринвуд и го става Џонс, место да го извади Мегваер, а Гринвуд да набие минутажа и евентуално да постигне хет трик?

Него оти Оле на 4 - 0 го вади Гринвуд и го става Џонс, место да го извади Мегваер, а Гринвуд да набие минутажа и евентуално да постигне хет трик?
Megvaer izleze, Grinvud ja odigra celata utakmica.

Ок е Лајбниц, не дека Гринвуд ги расцепи, битно Матиќ виреел на средина и Ромеро седел колку да има некој на гол.
Така си е, тој што вирееше учествуваше во акциите за два гола! Мата со патериците во 3, а за Јанг од времето на Ферги, видов само дека даде гол, не му броев дали имал асистенции!
Ја научија лекцијата од Астана, само со деца бостан не се сади!

Ја научија лекцијата од Астана, само со деца бостан не се сади!
Која црна лекција да ја научеле со Астана кога веќе бевме пласирани и уште од кога не извлекоа се знаеше дека никој од првотимциве нема да патува во пичвајз онаму ццц

Понеделник ждрепката, еве ги и шеширите. Има доста незгодни екипи, а каква ни е среќата со ждрепките ништо чудно да закачиме некој од Леверкузен, Рома, Спортинг...
Pot one: Ajax, Arsenal, Basaksehir, Basel, Benfica, Braga, Celtic, Espanyol, Gent, Inter Milan, LASK, Malmo, Manchester United, Porto, Red Bull Salzburg, Sevilla

Pot two: Apoel Nicosia, AZ Alkmaar, Bayer Leverkusen, Club Bruges, Cluj, Copenhagen, Eintracht Frankfurt, Getafe, Ludogorets, Olympiakos, Rangers, Roma, Shakhtar Donetsk. Sporting Lisbon, Wolfsburg, Wolves

Понеделник ждрепката, еве ги и шеширите. Има доста незгодни екипи, а каква ни е среќата со ждрепките ништо чудно да закачиме некој од Леверкузен, Рома, Спортинг...
Pot one: Ajax, Arsenal, Basaksehir, Basel, Benfica, Braga, Celtic, Espanyol, Gent, Inter Milan, LASK, Malmo, Manchester United, Porto, Red Bull Salzburg, Sevilla

Pot two: Apoel Nicosia, AZ Alkmaar, Bayer Leverkusen, Club Bruges, Cluj, Copenhagen, Eintracht Frankfurt, Getafe, Ludogorets, Olympiakos, Rangers, Roma, Shakhtar Donetsk. Sporting Lisbon, Wolfsburg, Wolves
ја би Ајнтрахт да го закачиме :)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom