Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Очекувам Барселона да ја ждребаме у ЛЕ, иако се во ЛШ.Никаква среќа нема Солскер со ждребовиве.

Кога се повреди,на спиење?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Наводно Неделата со Вила заработил повреда. Ова не е хумано веќе колку немаме и среќа...

Последно уредено:
Има ли некаде некоја статистика да се види колку време имаат пропуштено играчиве во последните 2-3 години? Џонс, Баи, Шо, Погба, Марсијал... Оние што се дно во форма, нон стоп здрави. Овие што треба да играат прва, нон стоп повредени.

Има ли некаде некоја статистика да се види колку време имаат пропуштено играчиве во последните 2-3 години? Џонс, Баи, Шо, Погба, Марсијал... Оние што се дно во форма, нон стоп здрави. Овие што треба да играат прва, нон стоп повредени.
Баји
Марсијал
Шо
Погба
Иначе Ван Бисака мислам дека има 4 жолти, ако добие денес уште еден го губиме за Сабота

И денес нема пренос?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Едно нешто морам да забележам, а тоа е дека легендиве ниеден не зуцнува против Оле збор да каже, дури некои велат треба и време да добие.

Сега ми искочи Сколс како дава аргументи дека Оле треба да добие време, а аргументите му се за во 3то одделение.Сезоната кога личевме на нешто асално т.е. кога завршивме втори, Сколс од уста не го извади Мурињо и збореше дека имал погрешни гестикулации и фацијални изрази и што друго не.За крајот да не зборувам, маста му ја извадија на мурињо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom