Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не да не се трпи, веќе смешно е 10 дена објавуваат како во наредните денови ќе биде официјално, на крај ништо.

Додека е цигото на одмор мислам, нема шанси да објават.

Dzabe panicite, zavrsen e transferot. Juventus mu dale odmor do 7mi i ne e lud da ne si go ispostuva. Iskreno tug sram me jade koga ke vidam kako fanovi na Mancester gi zamaraat Ducker, Di Marzio, Ogden i ostanatite, beter od zeni vo posledno trimesecie od bremenost.

Кој женохејтер си ти уствари :))
Ke te videv tebe sto ke komentirase da imase mood swings sekoj mesec pa i da go glease toa kaj drugi :D

BOSS ON SUMMER SIGNINGS
"We got a young central defender that needs time to be a top one, but he has top potential and we believe a lot in him. We brought Micki here, a player that we know the quality he has. We got a super striker [in Zlatan] and we are going to get a very good midfield player, so I am happy with the balance of my squad, I’m happy with the effort that the club has, and is still putting in for us."

Ete vi go Pogba, pooficijalno od ova zdravje.

Што е форава со 6 замени во КШ? Новина од оваа сезона? И дали важи само за тој меч?

Што е форава со 6 замени во КШ? Новина од оваа сезона? И дали важи само за тој меч?
uvek bilo toa, zaso oficijalno kako humanitarna prijatelska se smeta :)

А за Швајни сега никој ништо не коментирате, кога и официјално Мурињо потврди дека не смета на него и дека ќе се продава. Џабе беа муабетите дека не бил спремен да тренира со прв тим.

Исто кажа дека и дефинитивно не се спремни за почетокот на созонава. Ништо ново. Многу ме нервира ова, секоја сезона истото. Само заради тие срања комерцијални тимот секоја година влегува неспремен во лигата.Ќе ги чекаме сега еден месец да кренат кондиција и форма!:mad:

А за Швајни сега никој ништо не коментирате, кога и официјално Мурињо потврди дека не смета на него и дека ќе се продава. Џабе беа муабетите дека не бил спремен да тренира со прв тим.

Исто кажа дека и дефинитивно не се спремни за почетокот на созонава. Ништо ново. Многу ме нервира ова, секоја сезона истото. Само заради тие срања комерцијални тимот секоја година влегува неспремен во лигата.Ќе ги чекаме сега еден месец да кренат кондиција и форма!:mad:
Сега сакам никаде да не отиде и да си зема по 200К и да не се замара, гомнари.

Овја трансферот на Погба исто како книгата "Чекајќи го Годо" на С. Бекет. И не, не е исто "чекањето" туку апсурдноста е таа што ги поврзува овие две навидум неповрзувачки нешта.. :notworthy:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom