Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

:cuc::cuc::vozbud::vozbud: Ајде Вуди ти богу на сите ЦЕОи, договори го и Меси во пакет, о ти семоќнику!!! :vozbud::vozbud::cuc::cuc:
Искрено , како го замислуваш Електричниот зајак во МУ па и воопшто во ПЛ ?
Немам против , тоа си е твое мислење ама мене Меси ми е последен играч кој би сакал да го имаме во тимот , од многу причини !

Ај потпишувајте го побрзо, пред да сфатите за каков антиталент се работи :gjavol:

Педро ми изгледа како да не сака да ја напушти Барселона никогаш (и клубот и градот) а сака да игра фудбал.
Ми се чини дека можно е и тој како Ди Мариа никогаш да не се прилагоди на животот во Англија и да биде флоп.

Малце прашањево ќе биде офтопик, со оглед што главна тема утре задутре е ЛШ и факинг Педро :confused:, како може Сити годинава да потроши над 100м евра. (60м евра за Стерлинг + 40м за Отаменди + гледам за Де Бруин нудат 50м ) Зар толку многу пари добиваат од спонзори па не се плашат дека ФФП ќе ги фати порано и подоцна? Нели ние,Барса, Реал и Баерн сме клубовите што можат да си дозволат годишно 100м + да потрошат. Стварно не го разбирам ова ФФП...

Малце прашањево ќе биде офтопик, со оглед што главна тема утре задутре е ЛШ и факинг Педро :confused:, како може Сити годинава да потроши над 100м евра. (60м евра за Стерлинг + 40м за Отаменди + гледам за Де Бруин нудат 50м ) Зар толку многу пари добиваат од спонзори па не се плашат дека ФФП ќе ги фати порано и подоцна? Нели ние,Барса, Реал и Баерн сме клубовите што можат да си дозволат годишно 100м + да потрошат. Стварно не го разбирам ова ФФП...

Имаа и ПСЖ и Сити лимит за трансфери за летово, но им го укинаа пред летово и затоа се разтрошија.

UAayx1S.gif

Hysterical-Crying-santana-lopez-gifs-22064714-250-211.gif

tumblr_lbzmv57PN21qzllsr.gif~c200

tumblr_inline_mgs2onaZFs1rpt0rh.gif

А што ако прекршат ФФП? Ќе ги казнат 20м евра и ќе им скратат 3 играчи за ЛШ. Ко да им се проблем тие 20м или за да освоиш ЛШ ти треба ростер од 25... Глупост е ФФП и е битно само за мали екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom