Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

1375964_773204286049669_7285214150457787180_n.jpg

Се сеќавате? :D

Фалкао :pos:

Декември дојде. Ајде, можеби во Март за нок аут фазите за во ЛШ ке може да заигра.[DOUBLEPOST=1416536102][/DOUBLEPOST]Брат, постари слики се ова ...

Па ок не знаев јас мислев од тој ден се зошто ги преземав од официјалната страна на фб на Манчестер, а беа објавени тој ден кога и ги постирав и овде.

Добро е и Шо и Рафаел тренираат се надевам дека ќе стартуваат и двајцата утре.

Прв состав мислам дека би треба да го стави и Ешли Јанг.Некако и тој ги сака Арсенал и мислам дека би играл со 110 проценти од своите могучности...:)

Некако ми мириса дека одбраната ќе ни биде:

Валенсија---Керик---Мекнер---Блекет

:свиркам::facepalm::свиркам::facepalm::свиркам:

Некако ми мириса дека одбраната ќе ни биде:

Валенсија---Керик---Мекнер---Блекет

:свиркам::facepalm::свиркам::facepalm::свиркам:
Смолинг мислам дека ќе игра , а кој ќе игра со него ќе видиме ама МекНер нема да биде зошто ЛВГ сака левак да игра какков лев центарален бек, а на десната деснак. Еве според мене како ќе изгледа одбанта:
--Валенсија---Смолинг--Рохо--Шо----

Од искуство, тие што сме сумњале дека ќе искиксаат ради неискуство на некоја утакмица, најдобри се покажале :D

Смолинг мислам дека ќе игра , а кој ќе игра со него ќе видиме ама МекНер нема да биде зошто ЛВГ сака левак да игра какков лев центарален бек, а на десната деснак. Еве според мене како ќе изгледа одбанта:
--Валенсија---Смолинг--Рохо--Шо----
Рохо не е повреден? Мислам дека нема да игра оваа утакмица...

Тврдиш или прогнозираш?
Само се надевам дека ќе ги видам во почетниот состав. Де Геа и Ди Марија ќе си играат ама Ерера некако е потценет.Се надевам дека нема да му даде предност на некој друг пред него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom