E
Epsilon
Гостин
Не е можно и Ди Мариа и Мата да заборавиле да изведуваат корнери. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де бе, уште ли се нервираш, ќе го пегламе Палас сега, ќе има радости со тигрето.
![]()
Реално и со победа шансите за титула ќе ни беа ептен мали, има уште работи за исправање во тимов, нека се пласираат во ЛШ сеа за сеа доволно е, догодина ќе има повеќе сигурен сум.Од увек у живот ме нервирале ствари кога еден ке им сјебе све на цел колектив.
И на работа беше исто, еден ке почне да се глупира, и ке се воведе правило за сите.
Победа на утакмицава чуда ке направеше за сезонава, вака, останавме на пола поени од првото место.
http://instagram.com/annmari_olsenдавајте инстаграми од колешките ваши (поготово онаа од норвешка)![]()
Реков јас дека болеста ќе ги фати и другите.Не е можно и Ди Мариа и Мата да заборавиле да изведуваат корнери.![]()
Докторе у право бевте@marcosrojo5
Gracias a todos por los mensajes. Gracias a dios fue solo un mal momento/ thank you all for your messages. thank god it was nothing
Последен гол од корна ми се чини баш беше на Видич на Олд Трафорд против Баерн Минхен минатата сезона.jaс сериозно не памтам кога последно гол имаме дадено од корнер, aма онака гол а не одбиена пребиена на среќа некоја влезена (гол од типот на тие Видиќ шо ги лупаше душмански во мрежа) ... поопасни сме аут ко ќе изведуваме отколку корнер... страшно ме нервираше Нани шо цело време ги пукаше на прва статива корнерите или коа ќе пробаше на втора статива топката во аут одеше
вчера oд 4 корнери колку што имавме, барем на три, ако не на сите четири мислев дека го гледам Нани, а не ди Марија.. треба дебелото да почне да ги изведува корнерите... или нека вежбаат еден цел ден само корнери
![]()
![]()