Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На толку пари што зимаат од спонзори,посебно од Најк и Шевролет сеа и да понудат 60 - 70 милиони за Родригез нема да се плашам за финансиската состојба во клубот.

На толку пари што зимаат од спонзори,посебно од Најк и Шевролет сеа и да понудат 60 - 70 милиони за Родригез нема да се плашам за финансиската состојба во клубот.
Да бе и после коа ќе не можеме да ја извадиме топката од наша половина ќе се плачеме среќни во дресовите на Хамес.

баталете офанзивни ѕвезди што ви се засвиѓале, средина и стопер фалат.

Да бе и после коа ќе не можеме да ја извадиме топката од наша половина ќе се плачеме среќни во дресовите на Хамес.

баталете офанзивни ѕвезди што ви се засвиѓале, средина и стопер фалат.
Епа нека издвојат 75 милки за Хумелс и Видал. :P[DOUBLEPOST=1404512010][/DOUBLEPOST]JAMES IS THE MAN. My player of the World Cup so far. Great passer & dribbler. Does the lot. Smoothness personified on a pitch.

Rio na fb.

Леле го видовте ли чудовиштето на раката на Хамес?
https://vine.co/v/MUjhXWqxlUF

Јас ке си умрев
Мислам дека е само скачка. :D

Иначе не е битно дали Џејмс е Хајме или Хамес на шпанску, туку се пишува James. При читањето е проблемот, а не во преводот на името. :D

Малце оф топик али дали има уште некој што како мене мисли дека Де Брајне би се нашол поприлично добро кај вас ?

Малце оф топик али дали има уште некој што како мене мисли дека Де Брајне би се нашол поприлично добро кај вас ?
чекај, не вака. Прво направи формација како би изгледало тоа па ќе видиме.

@dragonsky
Според формава што ја има Оскар на светсково мислам дека тој најмногу би се снашол во ланскиот Јунајтед.

Овај Квадрадо е добро десно крило, има техника, брзина, дриблинг, шут...снажен е во дуели од тоа што го видов вечерва. Нешто сличен на Валенсија и од тука не знам колку баш се заинтересирани нашиве за него, или ова е само шпекулација од неговиот менаџер. Во секој случај ако е вистина нема да биде пропаднат трансфер ако го донесат. Би се снашол во Премиер лига и тоа доста добро. Дали навистина вреди 30+ мил... хмм којзнае...со денешниве извртени цени на играчиве изгубив осет кој колку вреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom