Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кладилнициве му даваат предност на баерн ко шо гледам. Ајде вечер се надевам ке го видиме руни со клеверли средина ,пред нив кагава и чичарито, крилата јанузај и ЛАВ ваљда
1--- x --- 2
2,50 3,30 2,80
ДП2 - 9.50 коеф.. на ситно ќе се испрати :D

Секое полувреме се смета за засебна утакмица.
Значи Манчестер да го добие и првото, и второт полувреме.

Просто кажано, Манчестер да даде еден гол во прво, без да прими, и во второ да даде уште еден, без да прими.
Ако прими гол во било кое полувреме, ке мора да даде 2.

ДП ако биде оваа денес освојуваме ЛШ во Мај! :P

Имаат среќа останав шворц, а денеска не работат банките. :icon_lol:

Маливе ке ги даваат ли на ЕС?
#mufc U19s vs @Bayer04fussball: J Pereira; Janko, Grimshaw, McNair, Rowley; Byrne, Rothwell, Pearson, Weir; A Pereira, Wilson.
#mufc U19s subs vs @Bayer04fussball: Gollini, Goss, Fletcher, Harrop, Evans, Willock, Barber. Kick-off is 13:00 GMT. Live on MUTV.

Оди до својот најдобар пријател кој никогаш не те прашува за што ти требаат и како ќе ги потрошиш - банкоматот. :D

Инаку од 14 играат У19 против Баер, засега линк не најдов но еве ги тимовите. Ни треба победа.

XI: J Pereira, Janko, Grimshaw, McNair, Rowley, Byrne, Rothwell, Pearson, Weir, A. Pereira, Wilson.
Subs: Gollini, Goss, Ash Fletcher, Harrop, Evans, Willock, Barber.

Маливе ке ги даваат ли на ЕС?
#mufc U19s vs @Bayer04fussball: J Pereira; Janko, Grimshaw, McNair, Rowley; Byrne, Rothwell, Pearson, Weir; A Pereira, Wilson.
#mufc U19s subs vs @Bayer04fussball: Gollini, Goss, Fletcher, Harrop, Evans, Willock, Barber. Kick-off is 13:00 GMT. Live on MUTV.

Не, нема најавено пренос.

http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml

Оди до својот најдобар пријател кој никогаш не те прашува за што ти требаат и како ќе ги потрошиш - банкоматот. :D

Инаку од 14 играат У19 против Баер, засега линк не најдов но еве ги тимовите. Ни треба победа.

XI: J Pereira, Janko, Grimshaw, McNair, Rowley, Byrne, Rothwell, Pearson, Weir, A. Pereira, Wilson.
Subs: Gollini, Goss, Ash Fletcher, Harrop, Evans, Willock, Barber.

Не нема најавено пренос.

http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml

eve link http://nutjob.eu/njtvx2.html

Абе неам ни на картичката, а банките не работат (за да ми пуштат) ради празникот на нашата 19ка. :P Ама ако, полн е фрижидерот бар ќе одморам од сендвичи денеска. :icon_mrgr:

А Вили ќе изгуби 200 денари. .!.

И ај да пишам нешто он. Вечер би бил задоволен и со нерешено искрено. Мислам оти Сосиедад ќе земат поен(и) во Доњецк, а нашите реално многу тешко да победат, посебно ако не игра и Руни. Е тогаш ќе сме буквално без цела екипа...
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 13:54 ---

Појма неам брат, има едно место Валандово во Македонија, некој го знае, некој не го знае, ама татко ми ми кажа кога бил до Стопанска сабајлево затворено било.

Или ме лаже можеби, кој знае. :pos:

Појма неам брат, има едно место Валандово во Македонија, некој го знае, некој не го знае, ама татко ми ми кажа кога бил до Стопанска сабајлево затворено било.

Или ме лаже можеби, кој знае. :pos:

Да ми се фатиш за мандало :pos:

Сабајлето бев во Комерцијална, си работеа најнормално, сите шалтери отворени.
Знам дека имаат некои скратено работно време.

Иначе, штом спомна Валандово, како се викаше таа пицеријата што има и кафана во ист склоп? По еднонасочната нагоре.
Добра пица прават, ама и скапа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom