Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Среќа не , се отворијаПа шо ако врти ако има дефект
Ќе си слета без нив ко пред некој ден шо беше...да не имаш такво искуство?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Среќа не , се отворијаПа шо ако врти ако има дефект
Ќе си слета без нив ко пред некој ден шо беше...да не имаш такво искуство?![]()
ДП2 - 9.50 коеф.. на ситно ќе се испратиКладилнициве му даваат предност на баерн ко шо гледам. Ајде вечер се надевам ке го видиме руни со клеверли средина ,пред нив кагава и чичарито, крилата јанузај и ЛАВ ваљда
1--- x --- 2
2,50 3,30 2,80
ДП2 - 9.50 коеф.. на ситно ќе се испрати![]()
Ете ти објаснил @vidooqШто ти е тоа ДП2?
Маливе ке ги даваат ли на ЕС?
#mufc U19s vs @Bayer04fussball: J Pereira; Janko, Grimshaw, McNair, Rowley; Byrne, Rothwell, Pearson, Weir; A Pereira, Wilson.
#mufc U19s subs vs @Bayer04fussball: Gollini, Goss, Fletcher, Harrop, Evans, Willock, Barber. Kick-off is 13:00 GMT. Live on MUTV.
Оди до својот најдобар пријател кој никогаш не те прашува за што ти требаат и како ќе ги потрошиш - банкоматот.
Инаку од 14 играат У19 против Баер, засега линк не најдов но еве ги тимовите. Ни треба победа.
XI: J Pereira, Janko, Grimshaw, McNair, Rowley, Byrne, Rothwell, Pearson, Weir, A. Pereira, Wilson.
Subs: Gollini, Goss, Ash Fletcher, Harrop, Evans, Willock, Barber.
Не нема најавено пренос.
http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml
Имаат среќа останав шворц, а денеска не работат банките.![]()
Работат.
Оди до својот најдобар пријател кој никогаш не те прашува за што ти требаат и како ќе ги потрошиш - банкоматот.![]()
Работат.
Појма неам брат, има едно место Валандово во Македонија, некој го знае, некој не го знае, ама татко ми ми кажа кога бил до Стопанска сабајлево затворено било.
Или ме лаже можеби, кој знае.![]()