Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нели еднаш праевме муабет дека не е добро да се земаат таленти од Барса пошо после некое време плачеле да се вратат назад?
ќе ги очерупаме после 40-50 ти е гајле :D

Rio во Пробиштип:
970523_518277414886845_2145499848_n.jpg

Двата ми се тиња најголема.. да не беа копчињата на крагњата и ќе пројдеше некако..
Белиот ќе го стават трет и нема да го мењаат така?

Двата ми се тиња најголема.. да не беа копчињата на крагњата и ќе пројдеше некако..
Белиот ќе го стават трет и нема да го мењаат така?
Скоро секогаш прават така. Гостинскиот од ланската сезона е трет. :)

603504_462445087175946_171374862_n.jpg

Рио Фердинанд пристигна во Пробиштип!
Хахахахахахахха :D

603504_462445087175946_171374862_n.jpg

Рио Фердинанд пристигна во Пробиштип!
Хахахахахахахха :D

експресно се вратил со приватниот авион, штом го видел Пробиштип :icon_lol:
--- надополнето: 25 мај 2013 во 16:56 ---
Старовремски изгледа во црна боја. :D

сликата е малце крш иначе дресот е баш за :drk:

images

Тука изгледа веќе поарно. :D

Ќе молам некој на кратко ако може да ми ја објасни форава со Рио и Пробиштип....Што ги натерало нашиве кретени да го поврзат тоа?

Ќе молам некој на кратко ако може да ми ја објасни форава со Рио и Пробиштип....Што ги натерало нашиве кретени да го поврзат тоа?
http://forum.kajgana.com/index.php?posts/5893147

почни од постов и две страни натака:pos:

после виделе дека Рунис Темпер пишал за Стил дека учел шпански и овие и тоа го препишале :pos:

http://forum.kajgana.com/index.php?posts/5893147

почни од постов и две страни натака:pos:

после виделе дека Рунис Темпер пишал за Стил дека учел шпански и овие и тоа го препишале :pos:

Чеај.....Ван Дајк објавил дека со Рио ќе го гледаат финалето....И тоа у пробиштип....Не озбилно не сфаќам ??? :pos:

Чеај.....Ван Дајк објавил дека со Рио ќе го гледаат финалето....И тоа у пробиштип....Не озбилно не сфаќам ??? :pos:
не, објавил дека со Рио и Вил Смит ќе го гледа на Ибица а нели демек Пол треба да е во Пробиштип и ние фативме да се заебаваме за Рио во Пробиштип, копи пејст новинарчиња читаат форуми и тадааам.. препишале и дека Стил учел шпански:pos:
А изгледа Пол ќе им го пуштат во Пробиштип преку видео бим пошо друго објаснување нема :pos:

не, објавил дека со Рио и Вил Смит ќе го гледа на Ибица а нели демек Пол треба да е во Пробиштип и ние фативме да се заебаваме за Рио во Пробиштип, копи пејст новинарчиња читаат форуми и тадааам.. препишале и дека Стил учел шпански:pos:
А изгледа Пол ќе им го пуштат во Пробиштип преку видео бим пошо друго објаснување нема :pos:

ХАХАХАХА

А што као озбилно Ван Дајк треба у пробиштип да настапи????Не сум у тек...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom