Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

13107_488910421172638_1713854340_n.png

Фергусон :

Без никакви дилеми,

манчестер сити е во големи проблеми.

:icon_lol:

Домашна задача за утре за навивачите на стадион.
А некој да им пише на идиотите од СпортКлуб да се уклучат малку порано за да го видиме знамето, а не да гледаме реклами за вијагра.
И за мене један потенцијал... :D

Јас викам тепаме утре.Не за друго, многу ќе му се собере на Евертон...
тоа е, без разлика дека јунајтед многу бега од вториот, и дека у срда се игра со Реал, не дава ферги така лесно некој да му украде 6 бода у сезона, ќе сака утре со све сили да се гази против тотенхем...

тоа е, без разлика дека јунајтед многу бега од вториот, и дека у срда се игра со Реал, не дава ферги така лесно некој да му украде 6 бода у сезона, ќе сака утре со све сили да се гази против тотенхем...

Мислиш Евертон :) Томку на ова мислев и јас.И кога веќе ги спомна спарс, знаеме колку беа разочарани кога во последна минута, ни избегаа 2 бода(а со тоа вкупно 5) оваа сезона, и од таму неверувам дека САФ сака уште еден тим против кого 2 пати не успеал да победи во една сезона.

Абе ќе се иде на газење ама ако мислите дека ќе се кршат нозе по секоја цена во заблуда сте. Сетете се пред и после Милан во ЛШ, Челзи исто така, како игравме во лигата. Ова чисто онака ви кажувам да нема изливи на нервоза во темава утре.

Ми е гајле, Евертон ако не тепале две со ред. Битно да нема повреди, и нерешено е доста.

Абе ќе се иде на газење ама ако мислите дека ќе се кршат нозе по секоја цена во заблуда сте. Сетете се пред и после Милан во ЛШ, Челзи исто така, како игравме во лигата. Ова чисто онака ви кажувам да нема изливи на нервоза во темава утре.

Ми е гајле, Евертон ако не тепале две со ред. Битно да нема повреди, и нерешено е доста.

Епа тебе ако не ти е мене ми е.Пред се влијае на самодоверба кај нив.Мое мислење нема да се оди на газење, ама победата ќе биде императив, и ќе се игра полека стрпливо ќе се чека шанса во напад, а во одбрана максимално сконцентрирани. Впрочем генералка ќе биде ова за одбраната.За нападот и онака знам дека минимум 2 му брцаме на шпанциве на Бернабе.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Ферги од кога кажа дека тек ќе киксат ривалите Сити немат тепано утакмица. А Челзи фала богу денес тепаа. :D

Точно 10 години го чекам тој ебан натпревар со Реал Мадрид. Господ си го направи своето, ми ги слушна молитвите да се паднеме со нив. Сега се останува на Ферги и ѕверовите. Моментално за ништо друго не ми е гајле. :)

Не е фер, комшиките направија да не е интересно првенството :D

Ајде луѓе идеме, ја и со минимална победа во Среда ќе бидам задоволен.. :icon_lol::icon_lol:

Ке почекам да видам со кој состав ке играме утре за да уплати на спортска...

Треба да победиме денес макар и со мешан состав да искочиме, мора да се искористи оваа шанса и да се иде на +12 бода. Знам дека играме во среда против Реал но сигурно денес ќе се иде на победа и зголемување на предноста. Сити следно коло игра со Челзи па и таму може да кикснат, мора да се користат ваквите шанси верувам дека ќе тепаме после и со убава предност пред Сити идеме на Реал.

Дуелот со Реал е нешто неверојатно, кога Роналдо ќе се поздравува со нашите играчи ќе биде еден емотивен момент а да не зборам за повратниот меч на ОТ. Тешко кој може да го издржи. Али прво да го победиме Евертон.

543650_603366793023399_1837775640_n.jpg

Добро рече goodlife_filipsis вакви киксови на Сити ние не треба да ги пропуштиме па макар и во среда да играме со реал,сигурен сум дека САФ сака денеска победа а и сите други,и да не играат некој од првотимците,Клеверли,Керик,Перси итн.Имаме доволно добра клупа што може да ги замени истите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom