Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Villas-Boas: It is impossible to discuss Sir Alex Ferguson's influence on referees
The Portuguese boss has admitted he fears being charged by the Football Association should he talk about the Manchester United manager's relationship with officials

Уште не почнала уткамицата а почна да плаче андре:facepalm:

Нема чоек што не е параноичен во поглед на „таа врска“.
Да бе ко само за него да е ова, сите зборат за судиите а кога Фергусон ќе прозбори правац на трибини го праќаат.

Си бара уште од одма правдања :)

Да бе ко само за него да е ова, сите зборат за судиите а кога Фергусон ќе прозбори правац на трибини го праќаат.

Си бара уште од одма правдања :)
Па го наследи реднап,што сакаш појче,а тек како ќе плаче после утакмицава.

Ја не зборам само за ова шо го изјавил викаш-буљаш,туку онака генерално ми е нестабилен ко чоек и сеуште не ми е јасно како му дозволија да го води челзи ,а сеа еве и кокошките.Ма ССК и ФК Драчево за него:cool:
У право е Ilumious .САФ да зуцне еден збор одма постапка ,а сите останати што секоја недела мелат за судиите - ништо. Еве само алан пердју го казниа ,ама он физички гурна судија.

Ја не зборам само за ова шо го изјавил викаш-буљаш,туку онака генерално ми е нестабилен ко чоек и сеуште не ми е јасно како му дозволија да го води челзи ,а сеа еве и кокошките.Ма ССК и ФК Драчево за него:cool:
имаше успешна сезона благодарение на фалкао :)

United: Lindegaard, Rafael, Evra, Ferdinand, Evans, Scholes, Nani, Giggs, Carrick, Kagawa, van Persie
--- надополнето: 29 септември 2012 во 17:37 ---
Spurs: Friedel, Verthongen, Gallas, Caulker, Walker, Dempsey, Lennon, Bale, Sandro, Defoe, Dembele.

Тие од Манчестер Сити добро ја започнаа сезоната. Во моментов 83’ минута резултат 1:1 најверојатно вака ќе остане до крајот!

Ќе бидат шампиони коа кружата ќе роди јаболко.. :drk:

Тие од Манчестер Сити добро ја започнаа сезоната. Во моментов 83’ минута резултат 1:1 најверојатно вака ќе остане до крајот!

Ќе бидат шампиони коа кружата ќе роди јаболко.. :drk:
1-2. City for life !

За 40-тина минути ќе летаат пердуви од кокошките на Олд Трафорд, време е и Нани да постигне гол денес.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom