Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ама имало hairdryer treatment a? :D Не да го пеглал Томче, можам да претпоставам како му се дерел

http://www.mirror.co.uk/sport/footb...134?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Нема да се враќаат пак до Манчестер па пак во Лондон за 3 дена, не се исплати заморот. Би било убаво и Челзи и Манчестер да играат со тие што играа лани во FА Youth Cup, добри два натпревари беа тоа.
--- надополнето: 27 септември 2012 во 00:38 ---
Остана уште некој(а) "девица" од првотимциве или Томче беше последниот (не ги рачунам голманите) ?

Уште Енрикез од новиве али тој уште го немал ни дебито :) иначе не, сите се скинаа :icon_lol:

Некој да ми каже како изиграл Б(у(и(а)тнер? :pos:
Исто така Флечер и Руни?

Флечер и Руни диригенти беа, Бутнер онака, солидно крило, немаше тркови како против Виган ама сепак учествуваше во акциите, сепак, преку Флечер, Клевз и Андо идеше се.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Си кажа руни дека имало ФЕН ,али се исплатела потрошената ‘‘струја‘‘,еве слика од томче колку е радосен со велбек се изнаплакаа:pos::pos::pos:
253130_10151094876012746_333977979_n.jpg

Каде е Ryan Giggs да каже збор-два за Велбек? :pos:
Еј ... жива вистина ... пуштам вчера стрим влага велбек во кадар и оп ми рокна графичката ... па бев ја менував денес во мебиус ... мислам ејјјјј подобро да не го става велбек уште еднаш зашто немам пари за друга графичка месецов !!!!

Еј ... жива вистина ... пуштам вчера стрим влага велбек во кадар и оп ми рокна графичката ... па бев ја менував денес во мебиус ... мислам ејјјјј подобро да не го става велбек уште еднаш зашто немам пари за друга графичка месецов !!!!
Слушнал дека многу го критикуаш и те проколнал:pos:,затоа више не го спомнуај:D.

Одлична игра вечрва посeбно од средината сите беа маестрални и многу ми е мило што Андо и Клеверли постигнаа голови ова ќе им даде многу поголема самодоврба исто така ми е мило и враќањето на Флечер и Руни и си мислам пошто сега ЛАВ и Јанг ни се повредени не би било лошо против Тoтенхем да проба со слична тактика како вечерва нешто вака.
---------------Fletcher----------------
----------Cleverley--Anderson--------
----Rooney--------------------Kagawa--
--------------Van Persie--------------

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Има шпекулации дека Смолинг и Џонс се вратиле на тренинг. Ќе видите сеа стариов кога ќе ги врати некој ден кога најмалце очекуваме.

Само ми е страв за Видиќ да не си сјебе кариера заради таа повредата :mad:

Иначе вчера ни сам не знам колку пати ги смешив Битнер и Клеверли. Едниот подхитно нека менува фризура. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom