Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.843
Поени од реакции
11.495
Маринер или Веб исти ку*ац, пак ќе има мучки :icon_mrgr:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Не ни треба Веб, ни требаат Руни, Нани и Рио расположени! ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Маринер судеше Руни кога ги даде ножичките.

Има гласање и за гол на сезоната, мојот глас оди за голот на Нани против Сити, вториот. Акцијата беше страшна, сељаците не знаеја каде е топката.

A

apidrone

Гостин
И Еванс да не праи глупости ко мината утакмица со Евертон и Сити
И Де Геа да не киксира, и Евра да не го поминуваат ко мало дете, и Руни да не изводи со непотребни лоб удари, и Нани да не биде wannabe Роналдо, и Велбек да не се дрибла самиот себе, и Јанг да не дајва, и...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А од Евра веќе ми е преку глава, прво полувреме вчера сто пати беше фатен надвор од позиција. Нека се опамети малце дека е лев бек а не напаѓач или шпиц или десно крило.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Овој апидрон ептен ме нервира :cautious:
Да не смејш настрана некој коментар да дајш,ептен безобразно се однесува.... :sick:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.514
Поени од реакции
8.023
И Де Геа да не киксира, и Евра да не го поминуваат ко мало дете, и Руни да не изводи со непотребни лоб удари, и Нани да не биде wannabe Роналдо, и Велбек да не се дрибла самиот себе, и Јанг да не дајва, и...
Тоа за евра ти држи место , еванс го спомнав зашто ради него примивме 3 гола минатата утакмица што стварно ме исфрустрира :cautious:

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
kakov mec ke bide ova od pred 2 nedeli se ezam.... dojde i mec so posranite shitty da ni resava za titula ! ama ako uste poslatko ke bide, da gi izmocame i da eci na etihad THIS IS WHAT ITS LIKE TO BE CITY, THIS IS WHAT ITS LIKE TO BE SMALL, THIS IS WHAT IT FEELS LIKE WHEN YOUR TEAM WINS NOTHING AT ALL, NOTHING AT ALL NOTHING AT ALL!!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја имаме зачувано титулата на Мерсисајд, да ја зачуваме и на Вејстлендс. Толку ќе кажам.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Маринер судеше Руни кога ги даде ножичките.

Има гласање и за гол на сезоната, мојот глас оди за голот на Нани против Сити, вториот. Акцијата беше страшна, сељаците не знаеја каде е топката.
Гласано уште пред некој ден.Се двоумев помегу Нани и Гигс,сепак решив на стариот да го дадам гласот,еден од најважните голови според мене за освојување на титулата е токму тој :)
--- надополнето: 24 април 2012 во 10:07 ---
На спортклуб +,реприза од натпреварот со Евертон :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Kajgana Shop

На врв Bottom