- Член од
- 6 ноември 2017
- Мислења
- 169
- Поени од реакции
- 358
>Брендон РоџерсПрво, по детално се пишува ПОДЕТАЛНО. Коса на глава ми се крева кога ќе видам како ги пишувате компарираните придавки.
Второ, кога набројуваше кој го менаџирал во Реал, не го напиша Касемиро. Има материјал во Јунајтед за менаџирање, има доволно квалитет да се направи силен тим.
Трето, Зидам како име прв ми дојде на памет, не мислам дека е реална опција за Јунајтед. Ако менуваат тренер, јас би пробал со Брендон Рочерс. Човекот разбира фудбал, и неговите екипи играат атрактивно.
Буквално ниеден навивач на Јунајтед не го сака Брендон Роџерс за тренер, поготово не бивши тренер на најголемиот ривалски клуб кој се мачеше против Јунајтед во негово време. Типот чим не успеа со Ливерпул и Лестер, демек ако дојде во Јунајтед наеднаш ќе ги поправи...
Место да се научат грешките од минатото дека со менување тренери на секоја втора сезона, никогаш Јунајтед нема да се оправат како клуб. Знаеме дека не се во најдобра форма во моментов, ама ако се следи примерот од Ливерпул и Арсенал, тогаш на ЕТХ треба да му се даде време за да склопи добра екипа за да освои значаен трофеј. Чисто за пример, на Фергусон му требаа 7 години за да состави екипа и да ја освои Премиер лигата.