Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе момци, интересно ќе биде на први, мојот план е да не спијам до 1.45, да ја изгледам утакмицата, па да легнам малце, вие шо планирате?
^^ Јас мислам дека го отупе со овие шпекулации и глупости што ги пишуваш.
Би се согласила со Миле и со Томи.Станувам у 1 30 h и одма тражам стрим ако не ја давата на нова спорт ке ја гледам и после повтрно ќе си легнам. Daily Star тврди сакале сме да го доведеме Хазард од Лил како замена за Гигс ова ако се оствари ќе биде супер мислам подобро е за него да се даде 20 милини отколку за Бејк 50 вие шо мислите за ова?
[/COLOR]Bayer have confirmed Adler has a special 'Manchester United clause' in his contract should the Premier League giants come knocking on the door.
WTF?
1.Нема само по него плукав1. Тоа веќе се цени. Друг некој има?
2. Не мислам дека Чичарито требаше повеќе да игра. Конечно Руни-Берба, нека одмара момакот малку и нека учи.
3. Ги гледав и јас. Најбитен момент: шокот што ги стрефи Баварците на крај. Кој плаче, кој кубе трева, лежат по земјата, а Гери Невил трча и скока околу нив. :pos2:, и салтото на Шмајхел...