Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ou4611.jpg

Абе момци, интересно ќе биде на први, мојот план е да не спијам до 1.45, да ја изгледам утакмицата, па да легнам малце, вие шо планирате :) ?

Станувам у 1 30 h и одма тражам стрим ако не ја давата на нова спорт ке ја гледам и после повтрно ќе си легнам. Daily Star тврди сакале сме да го доведеме Хазард од Лил како замена за Гигс ова ако се оствари ќе биде супер мислам подобро е за него да се даде 20 милини отколку за Бејк 50 вие шо мислите за ова?

Абе момци, интересно ќе биде на први, мојот план е да не спијам до 1.45, да ја изгледам утакмицата, па да легнам малце, вие шо планирате :) ?

Шо бе на 1-ви играме? :pos: Оваа ќе ја гледам па шо сака нека биди :)

^^ Јас мислам дека го отупе со овие шпекулации и глупости што ги пишуваш.

Не се препознавај... Томи мислеше на Гос(ш)е оти стварно ни ги направи цитрони со неговите линкови, по 50 на ден, а што немаат ни грам вистина... еве денеска истиот тој ни кажува до колку часот ќе спиел, од колку ќе гледал, и после до колку ќе спиел... Си пишува човекот дневник :kesa:

Станувам у 1 30 h и одма тражам стрим ако не ја давата на нова спорт ке ја гледам и после повтрно ќе си легнам. Daily Star тврди сакале сме да го доведеме Хазард од Лил како замена за Гигс ова ако се оствари ќе биде супер мислам подобро е за него да се даде 20 милини отколку за Бејк 50 вие шо мислите за ова?
Би се согласила со Миле и со Томи.

--- надополнето ---

Bayer have confirmed Adler has a special 'Manchester United clause' in his contract should the Premier League giants come knocking on the door.

WTF?

Нани би можел да се врати со Бирмингем

Не очекува тежок дуел

--- надополнето ---

[/COLOR]Bayer have confirmed Adler has a special 'Manchester United clause' in his contract should the Premier League giants come knocking on the door.

WTF?

Managing director Wolfgang Holzhauser confirmed the clause tailored specifically to Adler's United ambitions, saying: 'It is an escape clause with a difference, because it only refers to one club. If United offer a certain amount, we have to let Rene go.

'He has always supported them, and he wanted to make sure the door was open, should they come calling. I know they have watched him quite a few times, so it may be difficult for us.'

Рене Адлер и јавно има кажано дека е наш фан и најверојатно на негово барање Леверкузен имаат ставено клаузула дека ако се понуди одредена сума, Баер ќе не смее да ја одбие понудата.

Моментално гледам Виган Волс овај нашиот Клевери многу добро игра треба да си го вратиме во Јануари според мене

Бербатов ќе даде повеќе од 25 гола сезонава, ако Руни продолжи да ја игра улогата на дефанзивен напаѓач од 2007/08...тоа и се дешава сега, паметен е стариот, знае кога пука пушката, а кога не :icon_lol:

GLORY !!

Тај Бербатов преку к*р ми дојде веќе. Знае да дава голове само на Челзи, Ливерпул, ебани екипи как Евертон, Сандерленд, по 5 гола на Блекбурн, а на другите утакмици никаде го нема. За разлика од него Руни го нема-го нема, па ќе загине... ич го нема, ама за тва па за таа работа никој не ми го пуше, чудна работа... И после јас сам бил бугарин... хахаха :)

1. Тоа веќе се цени. Друг некој има? :)

2. Не мислам дека Чичарито требаше повеќе да игра. Конечно Руни-Берба, нека одмара момакот малку и нека учи.

3. Ги гледав и јас. Најбитен момент: шокот што ги стрефи Баварците на крај. Кој плаче, кој кубе трева, лежат по земјата, а Гери Невил трча и скока околу нив. :pos2:, и салтото на Шмајхел...
1.Нема само по него плукав :)
2.Треба малце и Македа-Чичарито :)
3.Да да тоа беше најјакиот момент :ojea: Даваат 5 пати снимка од вториот гол и цел стадион плаче готови конци да скинат а кај што беа гаволиве урлање, ама и Шмајхел не му беше нешто посебно Нани поубаво го прај :icon_mrgr

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom