Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде малку похрабро, ајде ! Шо ќе ми е нерешено со овие шупаци !

Второ полувреме треба да влезе Чичарито ке внесе живост

Бербатов не знам како не го мрзи да не трча :pos2::pos2:

Ни треба уште еден напаѓач за да дадеме гол...Не ни оди со нафрлените топки баш... Ајде, повеќе среќа и подобра игра во втор дел...

Бербатов, Рафаел, Видич и Евра до некаде можам да ги издвојам како најдобри. Но грешката јас ја гледам кај Флеч пошто не му иде полушпиц нешто. Би го извадил Керик/Парк и би го ставил Хернандез, така што ќе си заменат позиции со Флеч и ќе биде појако. Ајде идеме второ јако ! ГЛОРИ !

ДАјте ми убав линк ..се нервирам вака све да им ...на ова телевизиве наши !!! У **** :nerv::pop::devil2:

Премногу затворен фудбал се играше, 2 шанси имаше цело полувреме. Во второ се надевам дека ќе влезе Чичарито и да внесе малку живост во играта, мора да се победи.

п.с: Кога го нема Невил, тука е Рафаел да се кара со Тевез :)

многу добро прво полувреме ... дефинитивно најдоброто од манчестер во прво полувреме оваа сезона ... Каква само жестина има утакмицава омфг , лета топка пасови фрчат не може топка да пратиш од што не стои ни една секунда кај играчиве (освен кај бербатов) .....

Ајде малце пожестоко второ и да ги тепаме пациентиве ...

Glory Glory Manchester United

Rafael+Da+Silva.jpeg

Детево ми станува меѓу омилените играчи!Каков карактер човече, свака част!

Ај ве молам не го напаѓајте Берба, он ама баш арно си одигра прво полувреме, незнам дали гледате и шо гледате !

Добро, цврсто прво полувреме.. Сега во втора веројатно ќе се игра поотворен фудбал и ќе падне некој гол. Рафел изненадува и тоа многу позитивно.. Ѕвер е детево..

многу добро прво полувреме ... дефинитивно најдоброто од манчестер во прво полувреме оваа сезона ... Каква само жестина има утакмицава омфг , лета топка пасови фрчат не може топка да пратиш од што не стои ни една секунда кај играчиве (освен кај бербатов) .....

Ајде малце пожестоко второ и да ги тепаме пациентиве ...

Glory Glory Manchester United
Изгледа гледаме различна утакмица.

Rafael+Da+Silva.jpeg

Детево ми станува меѓу омилените играчи!Каков карактер човече, свака част!
Немам зборови, ЗБОРОВИ НЕМАМ ! Тевез сила му покажува и очекуваше да се скрие Рафаел, кој карактер само го има !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom