Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу повеќе ќе ми прави мерак да ги видам Оле и Гигс на клупата на Јунајтед после ѕверов него Зозе али ај....

Ова е само дел од тренингот на Оле за заменик на Ферги, сигурен сум ќе се врати за некоја година...

Утре е денот...ќе станете сите рано, во црква по една свеќа за здравје на играчите и Фергусон и дома/кафич/кладилница пред телевизор со подготовки за дербито!
Ќе ги мочаме селаните утре!!!

This is how it feels to be city,
This is how it feels to be small,
This is how it feels when your team wins nothing at all,
Nothing at all,
Nothing at all,
Nothing at all.....

This is how it feels to be city,
This is how it feels to be small,
This is how it feels when your passport's back in your draw,
Back in your draw,
Back in your draw,
Back in your draw.....

Ајде да се потсетиме малку:)

На овој гол и оваа победа сум се радувал ми се чини највеќе до сега :icon_lol: За вакви моменти се живее :wink:

Ајде да се потсетиме малку:)

На овој гол и оваа победа сум се радувал ми се чини највеќе до сега :icon_lol: За вакви моменти се живее :wink:

Да да, овие работи те потсеќаат колку е животот убав во комбинација со Манчестер Јунајтед! :icon_mrgr

GLORY!!!

Не бе нема шанси да се одложи, таман работа ако се одложуваше така секој натпревар. Плус подобро нека не се одложува, кој ќе ги слуша после приврзоцине у „фан“ клубот.

Да ми кажуваа пред 2-3 години дека всушност дерби ќе биде ова со селаниве немаше да верувам ама ајде. Лани на ОТ ќе ги смачкавме и така да го немавме месечарот Фостер, а и сигурна сум дека нема шанси да имаме толку заразени, стариот само се глупира ко што си го знаеме :)

И да, утре имам една желба, Гери да е стартер :devil2:

Дечки што направивте, го пријавивте ли тимот ме интересира :)

Уште двајца да пратат подат'ци, и ќе ја пуштам првата пријава...втората, кога ќе се досебере инфо :) Не пишујте цело презиме, нема потреба од тоа...

Уплаф брка таа работа кој го знае :vozbud:
Иначе не ми се верува дека постои тој вирус..Ферги ги ребра ..а за резултатот очекувам малце голови..а освен тоа што мерак ми е да ги тепаме гејчињава сакам и да останеме единствен непоразен тим во Англија!!!
А Гери и да не игра пак ќе ги дупчи од страна хаахахах :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom