Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки утре кој може нека дојде во Корнер, ќе има доста народ и се надевам атмосфера (кој бил во Шенклис знае).
Затоа го затворилеУ Шенклис секоја утакмица нови кригли купуваа ради нас, сега ако чкрипнеш со стол келнерката те гледа ко да си и убил фамилија![]()
Ако ми се погоди времето и мене планирајте ме у тимот![]()
mans, пиши ме како и да е..
А да се договориме да направиме ние меѓу себе една утакмица како овие од интер![]()
Не не, едната пријава е 6 души, а во другата би требало да бидат 5 души. Меѓутоа Розенберг праќа + двајца, па ќе испадне идеална ситуација, со по една замена во двата тима. Го сметав и Апокалипто, не сеуште се нема изјаснето.Колку играчи пријави ти и дали сите ќе бидеме во ист тим?
Мислам дека една пријава е за еден тим, таа пријава на mans e за другиот тим, па затоа прашувам 12 да не си пријавил?![]()
Шо се однесува до мене, да бех на твое место немаше ни да праам таква статија. Без разлика шо англиските навиваче се од корен и го бодрат клуубо без разлика на се и без разлика шо испитувањата се правени само у Англија и Манчестер, как може клуб шо нема освоено (ни па е бил блиско до) титула повеќе од 30год. да има приближен број на навиваче на клуб шо у последните 30год. има освооно повеќе од било кој клуб, мислам оти нема потреба тва да го спомнуваме. Работи шо сам сигурен у них не ги ни помислувам, смешно ми е.
Гледам има иницијатива за маици.
Сакам маичка ама не сум зачленет во здружението.Може ли некако да добијам или мора да бидам зачленет.