Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ми се погоди времето и мене планирајте ме у тимот :)
mans, пиши ме како и да е..

Дечки утре кој може нека дојде во Корнер, ќе има доста народ и се надевам атмосфера (кој бил во Шенклис знае).

Не верувам дека ќе биде исто ко у Шенклис, едноставно неспоредливо е тоа шо е сеа у корнер и тоа шо беше во Шенклис, душа давам да го отворат пак :)

У Шенклис секоја утакмица нови кригли купуваа ради нас, сега ако чкрипнеш со стол келнерката те гледа ко да си и убил фамилија :pos:

У Шенклис секоја утакмица нови кригли купуваа ради нас, сега ако чкрипнеш со стол келнерката те гледа ко да си и убил фамилија :pos:
Затоа го затвориле:pos::pos::pos:

Колку играчи пријави ти и дали сите ќе бидеме во ист тим?

Мислам дека една пријава е за еден тим, таа пријава на mans e за другиот тим, па затоа прашувам 12 да не си пријавил? :)
Не не, едната пријава е 6 души, а во другата би требало да бидат 5 души. Меѓутоа Розенберг праќа + двајца, па ќе испадне идеална ситуација, со по една замена во двата тима. Го сметав и Апокалипто, не сеуште се нема изјаснето.

Мислам дека ќе се игра се' во една ден, значи ако избуткаме далеку ќе има повеќе утакмици и трчање ;) Добро е што има 1-2ца замена, 4ца тешко се ротираат (кога бевме 10 души во само една екипа), а згора на се, треба да ротираме и голман (затоа што сеуште немаме).

Јас додуша само еднаш сум бил у Корнер, и атмосферата не се споредуваше со таа од Шенклис. Мислам дека пак ќе го отварат, како МСМ сега (по старо-ново), ако има можности би било добро пак таму да се собираме, имаше јака атмосфера. Иначе утре најверојатно идаме со Zzanchy. :)

Гледам има иницијатива за маици.
Сакам маичка ама не сум зачленет во здружението.Може ли некако да добијам или мора да бидам зачленет.

Шо се однесува до мене, да бех на твое место немаше ни да праам таква статија. Без разлика шо англиските навиваче се од корен и го бодрат клуубо без разлика на се и без разлика шо испитувањата се правени само у Англија и Манчестер, как може клуб шо нема освоено (ни па е бил блиско до) титула повеќе од 30год. да има приближен број на навиваче на клуб шо у последните 30год. има освооно повеќе од било кој клуб, мислам оти нема потреба тва да го спомнуваме. Работи шо сам сигурен у них не ги ни помислувам, смешно ми е. :) MANCHESTER IS RED, AND THAT'S A FACT! - фактите не треба да се оспоруват и коментират :)

... нозе как на Кристијано Роналдо, шут как Сколс, техника как Бербатов, спринтер как Чичарито и по малко у носо заличува на Македа!
Преку к*р ми е и на мене од такви млади таленти по 12-13год шо одма ги споредуват со големи играче. Нека е здрав и жив татко му, па мош и ќе стане фудбалер. :)

Гледам има иницијатива за маици.
Сакам маичка ама не сум зачленет во здружението.Може ли некако да добијам или мора да бидам зачленет.

Мора да се биде зачленет :)

Уплаф дај кажи ми дали има место за 1 играч...игра со мене у тим трета македонска лига професионално средина..ќе дава добри топки...пиши ако не е фулл..
Мва :pos2:
А утре 90% сум сигурен дека ќе играат Нани Бербатов и Сколс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom