Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се збунив, фала на исправка.

Ќе видиш сега како ќе се збудали Астон Вила и ќе ја остаи душата на терен.
Знаете и вие такви гнасни екипи добиваат мотивација против големите екипи,а после губат од кој стигнат.

мизерија жива... катастрофа... катастрофааааааа

Реални фанове сме ние не летаме у облаци, а овој тим на манчестер е добар за 3то место колку и да боли вистината...

Реално и на 3тото место сме си изгледа... а за понатам ќе видеме, ама неможеш уште саа да се отпишеш!

--- надополнето ---

Знаете и вие такви гнасни екипи добиваат мотивација против големите екипи,а после губат од кој стигнат.

Малере ли прааш? Ќе тепате ај, не се секири. :)

Мора да се подобриме, вака неозбилно ништо не правиме. Толку.

Кога играме со бурса у колку саат и кој датум али точна информација ако може поготово за време...:)

До кога вака ке играме?? Вака веке не оди мора во зимскиот преоден рок да се земаат нови играчи и да не се штедаат пари ..

Гигс подолго време ќе биде надвор од терените додека Бебе не бил на клупата поради ситна повреда ништо посериозно. Остануваме со Парк, Нани, Обертан и Бебе на крилните позции. Исто така тука може да игра и Андо.

Абе и да ве тепа Астон Вила, за мене освен мала утеха ништо друго не значи тоа.. Џабе ќе е бе брат, од 8 утакмици само 3 победи и 5 (к)иксови е премногу за тим како Јунајтед.. Кој знае шо ќе биде сезонава, како што кажа некој шампионот и со 55 поени може да заврше на крај.. Ама мене сепак според досегашниот тек на првенството Јунајтед не ми даваат преголеми надежи за освојување на титулата.. Не знам, стварно не знам кога му се случило на Јунајтед во 8 утакмици да прокоцка 3 добиени натпревари.. (Фулам, Евертон и со оглед на водството од 2:0 против ВБА на ОТ и овој го рачунам како добиен).. А головите што ги примивме на денешниот меч беа циркус.. Ако се оддалечи Челзи на 7 поени ќе биде претешко, ако остане разликата на 4-5 поени нормално дека ќе има надеж...но како што кажав 5 кикса од 8 меча е да не знаеш дали да плачеш или да се смееш.. Ај ако не ја освоиме титулата, бар да се пласираме за ЛШ догодина, во што сум сигурен дека ќе успееме... И ако може у ЛШ нешто повеќе да се направи..

--- надополнето ---

Гигс подолго време ќе биде надвор од терените додека Бебе не бил на клупата поради ситна повреда ништо посериозно. Остануваме со Парк, Нани, Обертан и Бебе на крилните позции. Исто така тука може да игра и Андо.
Многу убаво.

--- надополнето ---

Аааааа да бе.. Сеа слободно може да си се тешиме дека сме единствената непоразена екипа во ПЛ :icon_lol:

Џабе шо сме единствена непоразена.Мора веднаш нешто да се подобри не знам зошто но осекам дека за 4-5утакмици ке почнеме да го гледаме виситнскиот Јунајтед,дотогаш ке се мачиме и се надевам дека сепак како така барем нема да бидеме поразувани.
Не знам ама мислам дека сега се гледа дека ни фали играч од средината на теренот.Сколс наредните 5-10меча не очекувам да одигра ама баш ништо.Се надевам дека потоа ке собере сила за да игра на ниво.Флеч сакам да ја поправе играта.Додека Сколси не земе сила треба Гибсон да игра.Гледаме дека Анди и Керик се ама баш хендикеп-1 за тимот.Силно крило очајно ни фали. Клеверли мора да го вратиме од позајмица.Јас да би бил на место на Ферги Бербатов не го пуштам во игра барем во следниве 5меча,Руни мора да се подобри.
Факт е дека во моментов единствена светла точка ни е Нани.

Ц.ц.ц. гледав до полувреме и потоа отидов на утакмица, шо да видам, не ми се верува ...

Овој скор со нерешени, Јунајтед го имал на крај од сезоната, а не сега ... ( последните 3 сезони ги земајте во предвид ) :S Лошо...

Тие што го следат подолго време United да речеме од 98 год. па наваму :helou: би требало да знаат дека САФ го конструира составот кој ќе гази за 3 години, така што нема потреба од очајување... После титулата во ЛШ 99' исто како сега почна да го менува составот... резултат минатите 3-4 год доминација во ПЛ и ЛШ!

И на крај за сите ''фанови'' кои до крајот на сеезонава ќе почнат да навиваат за Челзи, Реал итн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom