И да нема повреда сепак мислам дека Ферги ќе го одмора, ако има потреба ќе влезе во игра.Инаку како Руни со коленото?сериозно ли е или има шанси да настапи во Сабота?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да нема повреда сепак мислам дека Ферги ќе го одмора, ако има потреба ќе влезе во игра.Инаку како Руни со коленото?сериозно ли е или има шанси да настапи во Сабота?
. But if you look at the win over Liverpool, Dimitar Berbatov didn't play, Jonny Evans and Rafael were on the bench, while Ryan Giggs and Paul Scholes only played cameo roles as substitutes. So if they are playing then it's not as if it's a weakened team."
Сите што не земаа маичка од првата тура, во сабота во Шенклис ќе можат да си кажат бројче за втората тура.
Чисто онака да питам, не беа 200? Пошто на фб ми стигна: cenata na maicite e 250 den,imate sliki staveno kako izgledaat i koj saka neka dojde vo shanklys vo sab ili vtornik neka si poraca i neka si zeme pari...
btw едно типче запиша бројчиња за мене, дали ќе се готови, дали ќе ме мерат...кој ќе ги разбере...
Убав помин.:smir: Ѓерманците се познати по добрата фудбалска атмосфера, + пиењето пиво на натпреварот мх мх мх, абе мераци99% одам во минхен![]()
Нани потпишал нов договор со клубот до Јуни 2014 потврдено од официјална!:smir:
Нани во Јунајтед до 2014:
![]()
Манчестер Јунајтед со задоволство може да објави дека клубот потпиша нов четиригодишен договор со Луис Нани кој го обврзува да остане во Јунајтед до Јуни 2014.
"Нани е неверојатен талент и постајано напредува на секој натпревар откако притигна во клубот."- Сер Алекс Фергусон
"Ние сме пресреќни што тој го потпиша новиот договор и јас сум сигурен дека тој ќе биде долго во Манчестер Јунајтед."
Нани кој потпиша за Манчестер во Јули 2007 од Спортинг Лисабон изјави: "Јас сум пресреќен што потпишан нов договор. За мене беше сон да се игра за Манчестер Јунајтед."
"Многу ми помогнаа од управата на клубот и играм помеѓу најдобрите фудбалери во светот."
"Сакам да освојам што повеќе трофеи со клубот."
Извор!
не знам дали го имате прочитано ова но интересна сторија е..
http://www.24fudbal.com.mk/Default....c2e-b84a04e65200&ln=3&typeBack=Последни Вести
За кој к** ќе градат стадион ако нема клуб да игра на него. Да се фрлало така за џабе 3,5 милиони евра. Тууууууууу мајката...